Λυσσάξανε! Νέα Δίκη Λαφαζάνη για παρεμπόδιση πλειστηριασμών–Τετάρτη 1/3, Ευελπίδων, 9π.μ

1100

Εν μέσω ενός άγριου «τσουνάμι» πλειστηριασμών και εξώσεων σε βάρος νοικοκυριών και μικρών επιχειρήσεων, που διεξάγονται με την βάρβαρη χρήση ΜΑΤ, με ξυλοδαρμούς και δακρυγόνα, πραγματοποιείται, για λόγους τρομοκρατίας, μετά από πολλές αδικαιολόγητες αναβολές, η Δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη και συναγωνιστών του, με κατηγορίες που περιλαμβάνουν το μισό ποινικό κώδικα.

Συγκατηγορούμενοι/ες μαζί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι:
Λεωτσάκος Στάθης
Παπαδόπουλος Λεωνίδας
Αφοξενίδου Μαρία
Παπαδοπούλου Μαρία
Μπούρας Απόστολος
Αλεξόπουλος Ανδρέας
Ρίζος Αναστάσιος
Δημητρόπουλος Ιωάννης
Φωτίου Δημήτρης
Κουμανιάς Δημήτρης
Δημούλης Ιωάννης
Κιουμουρτζή Ελένη

Η Δίκη, που γίνεται εν μέσω προεκλογικής περιόδου, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1/3, στη Σχολή Ευελπίδων στις 9π.μ, κτίριο 7 αίθουσα 1.

Ο ακριβής αριθμός της Δίκης στο πινάκιο είναι 9 και επωμένος θα πρέπει να αρχίσει η διεξαγωγή της μέχρι τις 10:30 πμ

Το «Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης» (ΔΗ.Κ.Ε.Α), του οποίου είναι πρόεδρος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και σειρά πολιτικών οργανώσεων και φορέων καλούν τους πολίτες στη Σχολή Ευελπίδων σε συμπαράσταση προς τους κατηγορούμενους.

Η αγωνιστική παρουσία πολιτών στην στημένη αυτή Δίκη, η οποία ξεκίνησε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την συνεχίζει απτόητα με διαρκείς αναβολές η κυβέρνηση Ν.Δ, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο πολυπληθής με αίτημα να σταματήσει τώρα ο αυταρχισμός και η βιομηχανία πλειστηριασμών και βαρβάρων εξώσεων.

Η Δίκη αυτή πρέπει επιτέλους να διεξαχθεί και να μην διανοηθούν πάλι κυβέρνηση και Δικαστικές Αρχές να συνεχίσουν την απαράδεκτη τακτική της αναβολής της. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας