Λιάτσος – Ραχιώτης: Είναι η Ρωσία για τα δόντια του ΝΑΤΟ;

1969

Σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση προχώρησαν ο Γιάννης Ραχιώτης με το Δημήτρη Λιάτσο, στα πλαίσια της εκπομπής του τελευταίου, “Ιδεοχώρος”.

Η συζήτηση έγινε με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Γιάννη Ραχιώτη στη Μόσχα. Ο Ραχιώτης, ο οποίος έχει στο παρελθόν επισκεφτεί τη Μόσχα αρκετές φορές, δήλωσε έκπληκτος από την πρόοδο στο βιοτικό επίπεδο που έχει συντελεστεί εν μέσω ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και δυτικών κυρώσεων.

Μετά την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην πρώην Ουκρανία, η Δύση ξεκίνησε να εφαρμόζει απανωτά πακέτα υποτιθέμενων “κυρώσεων από την κόλαση” ενάντια στη Ρωσία, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου. Ο στόχος ήταν να “γονατίσουν”| τη Ρωσική οικονομία, η οποία υποτίθεται ότι δε θα άντεχε την αποκοπή της από την οικονομία της Δύσης. Τελικά αποδείχτηκε ότι οι κυρώσεις βλάπτουν μόνο τη Δύση. Σαν αποτέλεσμά τους, μία σειρά χώρες ειδικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι στα πρόθυρα εξέγερσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Ραχιώτης, με το ένστικτο και την πείρα του παλιού αγωνιστή, από την πρώτη στιγμή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στάθηκε στη “λάθος πλευρά της Ιστορίας”, ενάντια στους Ουκρανούς ναζί και τους δυτικούς προστάτες τους.

Δείτε εδώ τη συζήτηση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας