Κυπριακό fund-Επιδεικνύει σαδισμό και απανθρωπιά σε πάμπτωχη ανάπηρη-Χλευάζει τους αλληλέγγυους

404

Τα βάσανα της Ευδοκίας, της ανάπηρης γυνάικας που έχασε το σπίτι της, συνεχίζονται.

Το Κυπριακό fund ”GREEKWOLF ENTERPRISES LTD”, έστειλε εξώδικο στην άτυχη γυναίκα με το οποίο διαμαρτύρεται εντόνως(!!), για την απόπειρα της ίδιας αλλά και των αλληλέγγυων που προσέτρεξαν, να παραμείνει στο σπίτι και να μην εκδιωχθεί βίαια από αυτό , όπως επιχειρήθηκε.

Μετά από μια σειρά από νομικά και νομικίστικα επιχειρήματα, το εξώδικο μετατράπηκε σε ένα ασυνάρτητο παραλήρημα , ενδεικτικό απώλειας ψυχραιμίας και εκδικητικής μανίας.

Αναφέρει : «Εάν εσείς και οι αλληλέγγυοι  φίλοι σας θέλετε να σας δωρίσουμε το ακίνητο , απαντάμε κατηγορηματικά ΟΧΙ, επενδυτική εταιρεία είμαστε και όχι φιλανθρωπικός οργανισμός ( πέφτω από τα σύννεφα !!) και κατόπιν το απείρου κάλους …. »αλήθεια οι αλληλέγγυοι φωνασκούντες οι οποίοι με την στάση τους διακυβεύουν το μέλλον της εταιραίας μας (ω ναι, το γράφουν έτσι ακριβώς), σε πόσες δωρεές ακινήτων έχουν προβεί  και την επόμενη φορά που θα τους καλέσετε να τους πείτε να σας δωρίσουν το τυχόν ακίνητο τους, όπως κάναμε εμείς(!!) για…μήνες.

Επίδειξη απανθρωπιάς , απέναντι σε μια ημιπαράλυτη γυναίκα, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως για τα funds-κοράκια, το κέρδος είναι πάνω από την ανθρώπινη ύπαρξη. Και συνάμα,  ιταμή επίθεση συκοφάντησης με παιδαριώδη επιχειρήματα , των αλληλέγγυων , που με ανιδιοτέλεια συνδράμουν μια αναξιοπαθούσα συνάνθρωπο μας

Σε αυτά τα ανθρωποειδή πρέπει και πάλι να ορθώσουμε τοίχο και να προστατεύσουμε την άτυχη γυναίκα από τους αδηφάγους…..λύκους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας