Κορινθία: Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και προσαγωγή του 45χρονου πατέρα!

709

Ερωτηματικά εγείρονται από την σπουδή του κράτους να στείλει αστυνομικές δυνάμεις κατά του 45χρονου. Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα, σε ένα σοβαρό κράτος που σέβεται τον κάθε πολίτη του, παρά με διάλογο και υποστήριξη !

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους παλαιοχριστιανούς στην Κορινθία αφού από την επέμβαση της ΕΛΑΣ το πρωί της Κυριακής φαίνεται πως η μάνα και τα ανήλικα παιδιά που βρίσκονται στην κοινότητα δεν βρίσκονται στο σημείο.

Την ίδια στιγμή κατά τις έρευνες αντέδρασε βίαια ο 45χρονος άνδρας που παρουσιάζεται ως πατέρας με αποτέλεσμα να προσαχθεί από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ που βρίσκονται εκεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το πρωί έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα και κοινωνικού λειτουργού για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ανηλίκων τα οποία κατά δήλωση του 45χρονου πατέρα, δεν πηγαίνουν στο σχολείο.

Παράλληλα όπως γίνεται γνωστό στο σημείο το οποίο οι ίδιοι ονομάζουν σπίτι βρέθηκε ο 45χρονος μαζί με τον 15χρονο γιο του αλλά και την 25χρονη κόρη του η οποία δεν ζει στο σημείο αλλά ακολουθεί συμβατικό τρόπο ζωής στην Άρτα. Υπενθυμίζεται πως η 25χρονη είναι η γυναίκα στην οποία μεταφέρθηκαν αρχικά τα παιδιά όταν απομακρύνθηκαν μετά από εισαγγελική εντολή, ωστόσο δύο ώρες μετά επέστρεψαν στις σπηλιές.

Μάλιστα, κάτοικος της περιοχής μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε πως ο εισαγγελέας δεν έχει εντοπίσει παιδιά στις σπηλιές και πως ο 45χρονος ζήτησε να έρθει δικηγόρος στο σημείο. 

Υπενθυμίζεται πως χθες ο εισαγγελέας διέταξε κατεπείγουσα προανάκριση και συγκεκριμένες απαντήσεις από τους αστυνομικούς, που συνεχίζουν τη δική τους έρευνα, ζητώντας να μάθει πόσα είναι τα παιδιά στο κοινόβιο, πόσα από αυτά είναι κάτω των 16 ετών και δεν πηγαίνουν σχολείο, όπως προβλέπει ο νόμος και τι συμβαίνει με ένα βρέφος 11 μηνών που ζει μαζί τους, αγνώστου πατρός.

Νωρίτερα το Σάββατο, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το λαγούμι με εισαγγελική διαταγή, ωστόσο στη συνέχεια αλλά επέστρεψαν σε αυτή, όπως επιβεβαίωσε στον Alpha ο πατέρας της οικογένειας.

Πλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες, θα δουν τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών και θα αποφασίσουν, αν θα απομακρυνθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας