Κεραυνοί πρώην πρακτόρων CIA κατά Soros-Σατανική φιγούρα σε ταινία του Batman

1092

Μύδρους εξαπέλυσε σε πρόσφατο podcast του Foxnews ο πρώην πράκτορας της CIA Joe Rogan για τον δισεκατομμυριούχο «αριστερό» «φιλάνθρωπο» Geοrge Soros.
Ειδικότερα, ο Rogan μίλησε για αμφιλεγόμενους χορηγούς του δημοκρατικού κόμματος με τον πρώην αξιωματικό μυστικών επιχειρήσεων της CIA και νυν διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Portman Square, Mike Baker.
Μοιραία, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον Soros και την επιρροή του στους ανά τον πολιτικούς παράγοντες.
«Είχα μια συζήτηση με τον κυβερνήτη του Τέξας για αυτόν, με τον Greg Abbott, που μου εξηγούσε τι κάνει ο Soros.
Είναι τρομακτικό που δωρίζει χρήματα σε έναν πολύ προοδευτικό, πολύ αριστερό και στη συνέχεια χρηματοδοτεί κάποιον που είναι ακόμα πιο αριστερός από αυτούς για να πάει εναντίον τους», σημείωσε ο Rogan.
«Απλώς παίζει ένα παγκόσμιο παιχνίδι και του αρέσει να το κάνει».
Ο Baker παρατήρησε ότι ο Soros έχει γνώση για το πού βρίσκεται πραγματικά η δύναμη, θέλει να αλλάξει την κοινωνία.
«Αυτό που κάνει είναι τρομακτικό, φαίνεται ότι χρηματοδοτεί τη διάβρωση, είναι σαν να θέλει οι πόλεις να καταρρεύσουν, θέλει να ανθήσει το έγκλημα, είναι τους κακούς στην ταινία του Batman».
O Baker σημείωσε επίσης ότι ο Soros «δημιούργησε την περιουσία του σχεδόν καταστρέφοντας την Τράπεζα της Αγγλίας.
Δεν είναι εκεί έξω για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη».

«Παραπληροφόρηση»

Κατόπιν, ο Rogan προχώρησε, με σκωπτικό ύφος, διαβάζοντας ένα άρθρο από τα τέλη του 2021 σχετικά με το πώς ο Soros είχε αρχίσει να υποστηρίζει μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης για την «καταπολέμηση της παραπληροφόρησης».
«Η Good Information Inc. στοχεύει να χρηματοδοτήσει και να κλιμακώσει τις επιχειρήσεις που περνούν από τους θαλάμους ηχούς με πληροφορίες βασισμένες σε γεγονότα», διάβασε σαρκαστικά.
Και συνέχισε: «Στο πλαίσιο της αποστολής της, σχεδιάζει να επενδύσει σε τοπικές εταιρείες ειδήσεων».
Ο Rogan σημείωσε, «Είναι όλα πολύ περίεργα.
Αυτός ο τύπος προφανώς έχει εμπλακεί στην πολιτική σε πολύ υψηλό επίπεδο για δεκαετίες επί δεκαετιών δεκαετίες, και φαίνεται ότι το απολαμβάνει».
Ο Baker, με τη σειρά του, παρατήρησε ότι στον Soros «αρέσει να το παίζει μαριονετίστας, του αρέσει να τραβάει σχοινάκια, του αρέσει να έχει αυτή την επιρροή, αυτόν τον αντίκτυπο».
Ο Rogan επέμεινε ότι υπάρχει μια περίεργη πτυχή, το «πώς ο Soros απέκτησε αυτή την επιρροή, ποιο είναι το τελικό του παιχνίδι;»
«Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν τις επιπτώσεις που είχε στην πραγματική τους ζωή τους» κατέληξαν οι δύο πρώην πράκτορες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας