ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΔΗ.Κ.Ε.Α-ΠΑ.ΚΙ.Ε.Φ: Όχι άλλα όπλα στην Ουκρανία-Όχι κυρώσεις στην Ρωσία

  4012

  Το Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης (ΔΗ.Κ.Ε.Α) με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη και το Πανελλήνιο Κίνημα Ελληνορωσικής Φιλίας (ΠΑ.ΚΙ.Ε.Φ) με επικεφαλής τον Γιάννη Κοτσαϊλίδη πήραν την πρωτοβουλία να σπάσουν τη συνένοχη προεκλογική σιωπή γύρω από την πολεμική τραγωδία που εξελίσσεται και κλιμακώνεται στην Ουκρανία, η οποία έχει ως συνέπεια ποταμούς αίματος και εγκυμονεί κινδύνους ολέθρου για την πατρίδα μας και όλη την ανθρωπότητα.

  Το ΔΗ.Κ.Ε.Α και το ΠΑ.ΚΙ.Ε.Φ ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συλλέξουν μέρες εορτών χιλιάδες υπογραφές πολιτών, πέρα από τις ιδιαίτερες πολιτικές πεποιθήσεις τους, κάτω από τα  μεγάλα αιτήματα των καιρών για μια δίκαιη ΕΙΡΗΝΗ στην Ουκρανία, για τη διακοπή αποστολής ελληνικών όπλων στους Νατοϊκούς του Κιέβου και για την διακοπή των απαράδεκτων και παράνομων κυρώσεων της Ελλάδας σε βάρος της Ρωσίας.

  Κάθε υπογραφή κάτω από το παρακάτω κείμενο αποτελεί μια «σφαίρα» κατά των πολεμοκάπηλων και μια δυνατή ώθηση ώστε η Ελλάδα να απεμπλακεί από τα γρανάζια ενός αμερικανονατοϊκού πολέμου που μπορεί να πληρώσει καταστροφικά η χώρα μας, η Ευρώπη και ο κόσμος.

  DHKEA-YPOGRAFES

   

  *Όσοι/ες θέλουν να συνυπογράψουν το παραπάνω κείμενο μπορούν να στείλουν μήνυμα με οποιαδήποτε μορφή με το όνομα τους, το επώνυμο τους και το πατρώνυμο τους στην ιστοσελίδα της iskra.gr ή στο facebook της iskra ή να καλέσουν στο εξής τηλέφωνο 210-3257171. Μια τέτοια αποστολή, έστω και αν δεν έχει την υπογραφή του αποστέλλοντος, θα είναι έγκυρη και θα καταχωρείται στα ονόματα όσων υπογράφουν το κείμενο.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
  Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας