Κεφαλονιά: Βρέθηκε δόντι καρχαρία 23εκ.ετών-Η τιμή πώλησης ξεκινάει στα 962.000€

926

Κάτοικοι της κοινότητας των Καμιναρατων στην Κεφαλονιά έκαναν μια μοναδική ανακάλυψη καθώς βρήκαν ένα δόντι καρχαρία.

Πιο συγκεκριμένα η ανακάλυψη έγινε στις 18 Ιανουαρίου και ο πρόεδρος της κοινότητας, κος. Μπάμπης Ρηγάτος τοποθετήθηκε για το γεγονός, μέσω της πλατφόρμας του Facebook.

«Σήμερα προσπαθώντας να διορθώσω μία παλιά λιθιά έσπασα μία πέτρα, μέσα στην πέτρα υπήρχε αυτό το ( απολίθωμα;;;;) μπορεί κάποιος να μας πει τι είναι τούτο το πράγμα; Ή προέλευση της Πέτρας είναι από Καμιναράτα. Το αντικείμενο θα φυλαχτεί μέχρι να εκτιμηθεί η αξία του», αναφέρει στην δημοσίευση του.

Ο πρόεδρος πραγματοποίησε σήμερα (02/01) δημοσίευση, ώστε δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το γεγονός. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Οριστικό.!!!!!Δόντι καρχαρία έως 23.000.000 χρονών. Μία διαπλάτυνση δρόμου στο χωριό μας ήταν αρκετή για να φέρει στο Φώς ένα δόντι που ήταν κλεισμένο μέσα σε ένα βράχο για πολλά εκατομμύρια χρόνια. Οποίο μουσείο ενδιαφέρεται το δίνουμε, ή τιμή του είναι 962.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί αγοραστής θα το δωρήσουμε στο μουσείο Καμιναράτων. Η θέση του είναι έτοιμη. Το απολίθωμα ανήκει σε όλους τους καμηναράδες γι αυτό η θέση του είναι στο μουσείο μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας