Κατέρρευσε το πολιτικό σκηνικό-Κυβέρνηση σε αδιέξοδο-Διαλυτική κρίση στην ανύπαρκτη αντιπολίτευση

897

Τα ”μικρότερα” κόμματα της Βουλής , από την ”Ελληνική Λύση” και το ”ΚΚΕ” μέχρι την ανεκδιήγητη Λατινοπούλου , πανηγυρίζουν σε κλίμα ανόητης ”αυτοϊκανοποίησης” . Αυτά τα μικρότερα κόμματα, το καθένα με τη διαφορετικότητα του και με το δικό του τρόπο, όχι μόνο είναι εντελώς ανεπαρκή αλλά και βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου , μακριά από τις ανάγκες και τις βαθιές υπαρξιακές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και απειλούν το λαό με εξαθλίωση και τη χώρα ακόμα και με εθνικό ακρωτηριασμό και εξαφάνιση!!!

Ενώ η τρομακτική αποχή είναι ο μεγάλος ”νικητής” των εκλογών , τα κόμματα αερολογούν για να δικαιολογήσουν την ήττα τους ή θριαμβολογούν για την κίβδηλη άνοδο τους.

Οι ”μικρές”, ”εξαρτημένες” και ”κολλημένες” κομματικές ηγεσίες δεν θέλουν και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μιλάμε για κόμματα που αποστρέφονται, αν δεν ”σιχαίνονται” , οι πολίτες , ενώ όσοι ψήφισαν κάποιο κόμμα το ψήφισαν με βαριά καρδιά , έχοντας περισσότερα ερωτηματικά και διαφωνίες από καταφάσεις.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια βαθιά επαναθεμελίωση με όλη τη σημασία της λέξης και σε όλους τους τομείς , πράγμα που για να επιχειρηθεί είναι απολύτως απαραίτητο να σταματήσει η Ελλάδα να αποτελεί αποικία και προτεκτοράτο των Δυτικών κέντρων .

Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ένα Νατοϊκό αντιρωσικό οικόπεδο ούτε υπερχρεωμένη ιδιοκτησία των πολυεθνικών κολοσσών , του χρηματιστικού κεφαλαίου και μιας διαπλεκόμενης εγχώριας ολιγαρχίας που ληστεύουν, ξεζουμίζουν και εξαθλιώνουν τον τόπο μας και το λαό μας.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει καταστεί δορυφόρος της Τουρκίας και να ημιακρωτηριάζεται και παράλληλα να χάνει συνεχώς παραγωγικό, τεχνολογικό έδαφος και να γίνεται ουραγός σε παραγωγικές επενδύσεις και ανταγωνιστικότητα  , ενώ ο λαός γνωρίζει ραγδαία φτωχοποίηση και εξαθλίωση. Οι λύσεις σε όλα τούτα απαιτούν νέους πολιτικούς, εξωτερικούς, οικονομικούς προσανατολισμούς που θα προασπίζουν αντί να εγκαταλείπουν την εθνική ταυτότητα, ένα νέο λαϊκό πατριωτικό πνεύμα , νέες νοοτροπίες και σκληρή, υπεύθυνη, αποδοτική και οργανωμένη εργασία από όλους σε πλαίσια κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε επί μακρόν. Νομίζουμε όμως ότι δώσαμε ένα περίγραμμα.

Για να επιχειρηθεί μια τέτοια προσπάθεια χρειάζεται μια πολιτική δύναμη μπροστά. Και αυτή η δύναμη υπάρχει, όπως υπάρχει σε γενικές γραμμές και το πρόγραμμα : Είναι το ΔΗ.Κ.Ε.Α.( Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης) με επικεφαλής τον Παν.Λαφαζάνη. 

Είναι η δύναμη που λόγω έλλειψης πόρων και εντελώς αποκλεισμένη από τα αμαρτωλά μ.μ.ε. , δεν κατήλθε στις εκλογές του χρήματος και της διαπλοκής.

Είναι η δύναμη που επιδιώκει να συμβάλλει σε ένα μεγάλο μέτωπο Εθνικής απελευθέρωσης  , χωρίς παραταξιακές ταμπέλες , με φερέγγυα κόμματα και πρόσωπα και να προσελκύσει πατριώτες, ανιδιοτελείς και δημοκράτες πολίτες, ανεξαρτήτως της πολιτικής τους προέλευσης, σε ένα ριζοσπαστικό, εθνικό. πολιτικό και κοινωνικό πρόγραμμα και αγώνα που θα κάνει ισχυρή και ανεξάρτητη την Ελλάδα και περήφανους τους Έλληνες 

Κ.Μ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας