Κατεχόμενη περιοχή η Θράκη;-Σύσκεψη Ερντογάν με τους ψευτομουφτήδες στην Τουρκική πρεσβεία

679

Εικόνα «αλωμένης χώρας» έδωσε σήμερα η Ελλάδα: Μετά το προσκύνημα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Γ.Γεραπετρίτη στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν, ήρθε η σειρά έμπρακτης αμφισβήτησης της συνθήκης της Λωζάνης και ταπείνωση της Αθήνας με την υποδοχή μέσα σε πανηγυρικό κλίμα των ψευτομουφτήδων (ουσιαστικά πρακτόρων της Άγκυρας) της Θράκης, Μουσταφά Τράμπα και Ιμπραήμ Σερίφ!

Μαζί τους και άλλα μέλη της αποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης»!

Όλοι αυτοί, των οποίων τον θεσμικό ρόλο δεν αναγνωρίζει η Ελλάδα (μέχρι στιγμής, τουλάχιστον( παραβρέθηκαν σε ειδική τελετή στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα, παρόντος του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Πρόκειται ουσιαστικά για το «μακρύ χέρι» της Τουρκίας στην Ελλάδα, για τους ανθρώπους που δημοσιεύουν χάρτες με το τουρκικό κράτος της «Δυτικής Θράκης» και αλώνουν εκ των έσω την συνείδηση των μουσουλμάνων της περιοχής, εκβιάζοντας αυτούς που δεν συμφωνούν με την πολιτική της Άγκυρας και επιβραβεύοντας με άφθονο χρήμα και άλλα προνόμια αυτούς που δέχονται να παίξουν τον αποσχιστικό ρόλο τους.

Να σημειώσουμε ότι ο Τούρκος πρόεδρος και η συνοδεία τους ήρθε με συνολικά τρία μεγάλα επιβατικά αεροσκάφη στην Ελλάδα (δύο Β777, κι ένα Airbus), έφερε δεκάδες πράκτορες της προσωπικής του φρουράς και όλο τον εξοπλισμό τους (στο βίντεο δεν διακρίνεται ούτε ένας Έλληνας), τα τρόφιμά τους (δεν έφαγαν τίποτα από όσα τους προσεφέρθησαν) και βέβαια τα οχήματά τους.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χ.Φιντάν και επί πολλά έτη διοικητής της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ αναχώρησε απ’ευθείας από το «Ελ.Βενιζέλος» για τις ΗΠΑ με ένα μικρότερο, ειδικά διαμορφωμένο Gulfstream.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας