Κατάσταση χάους-Ουρά αυτοκινήτων από Κηφισιά μέχρι Αιγάλεω-Απροσπέλαστη η Αθήνα

594

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 16:42). Με προβλήματα πραγματοποίειται και σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, μεσημέρι Παρασκευής.

Αυτή την ώρα «μποτιλιαρισμένη» είναι η κάθοδος της λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως και το Αιγάλεω με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων. Στο ρεύμα εξόδου η κίνηση ξεκινά από το ύψος του Ρέντη.

Μποτιλιαρισμένη είναι και η λεωφόρος Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, αλλά και η λεωφόρος Κηφισιάς στο ρεύμα ανόδου από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη μέχρι και το ύψος της Φιλοθέης και στο καθοδικό στο ύψος της Φιλοθέης.

Επιπλέον με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του παλιού αεροδρομίου και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ακόμη προβλήματα παρατηρούνται στην οδό Αχιλλέως στην κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας καθως και στην οδό Πειραιως και στα δύο ρεύματα.

Επίσης με πολύ χαμηλές ταχύτητες γίνεται η κυκλοφορία στην λεωφόρο Αμαλίας, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στην λεωφόρο Βεϊκου προς την λεωφόρο Γαλατσίου καθώς και στην λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας