Κ.Μητσοτάκης-Τα «άκουσε» από διαμαρτυρόμενη γυναίκα στον Καναδά-Το αίμα 14.000 παιδιών πάνω σας

1032

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα «άκουσε» από μια διαμαρτυρόμενη γυναίκα στον Καναδά για τη στάση της Ελλάδας στα όσα συντελούνται στη Λωρίδα της Γάζας, και μάλιστα του τόνισε πως «έχετε το αίμα 14.000 παιδιών στα χέρια σας».

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «X», η γυναίκα πλησιάζει τον πρωθυπουργό και τον ρωτά αν είναι αυτός. Όταν εκείνος απαντά ότι είναι ο ίδιος εκείνη του λέει «είστε συνένοχος στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων».

Ο κ. Μητσοτάκης, αιφνιδιασμένος, τής ανταπαντά «είστε σοβαρή;», με την ίδια να συνεχίζει: «Ναι δεν έχετε κάλεσε για εκεχειρία. Έχουν σκοτωθεί 14.000 παιδιά στην Παλαιστίνη. Έχετε το αίμα των ανθρώπων αυτό στα χέρια σας. Πώς αντικρίζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη;».

Ο πρωθυπουργός, αμήχανος, της απάντησε ξανά ότι έχει ζητήσει κατάπαυση του πυρός και αποχωρεί.

«Τι παραπάνω κάνετε; Γιατί δεν εφαρμόζετε κυρώσεις στο Ισραήλ; 14.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν σκοτωθεί. 40.000 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί. Εμπάργκο όπλων! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος» φαίνεται να του λέει στο τέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας