Johnson: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζουν πραξικόπημα κατά Ζελένσκι

15642

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ενδέχεται να ξεκινήσουν μια εξέγερση κατά του B.Zελένσκι, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson, σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Dialogue works.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον εμπειρογνώμονα εάν πρέπει να περιμένουμε από τα ουκρανικά στρατεύματα να δράσουν εναντίον του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου.

«Το περιμένω αυτό, εκπλήσσομαι που δεν έχει συμβεί ακόμα», απάντησε.

Σύμφωνα με τον Johnson, ο Ζελένσκι δεν κατάφερε να καταστεί ισχυρή πολιτική προσωπικότητα εντός της χώρας.

Η προεκλογική του εκστρατεία βασίστηκε σε ψέματα, επειδή, παρά τις υποσχέσεις για ειρήνη με τη Ρωσία, προκάλεσε κλιμάκωση της σύγκρουσης.

Επιπλέον, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειοψηφία των Ουκρανών αντιτίθεται στον πρόεδρο.

Και αυτό οφείλεται στα τρέχοντα γεγονότα, πιστεύει ο αναλυτής.

«Δεν βλέπω ενθουσιασμό στην Ουκρανία, ώστε η χώρα να συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις», κατέληξε.

Σημειώνεται πως οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις διεξάγουν αντεπίθεση στις κατευθύνσεις Νότιο Ντονέτσκ, Μπαχμούτ και Ζαπορίζια εδώ και τέσσερις μήνες, ρίχνοντας στη μάχη ταξιαρχίες που εκπαιδεύονται από το ΝΑΤΟ και είναι οπλισμένες με δυτικό στρατιωτικό εξοπλισμό.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν κάποια επιτυχία σε κανέναν τομέα του μετώπου.

Όπως είπε ο Β.Πούτιν, αυτό δεν είναι απλώς ένα ολίσθημα, αλλά μια αποτυχία.

ΜΜΕ και στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη γράφουν ότι η καλοκαιρινή αντεπίθεση των αρχών του Κιέβου αποδείχθηκε αποτυχημένη.

Ταυτόχρονα, εξαίρουν την αποτελεσματικότητα των ρωσικών ναρκοπεδίων και την πολυεπίπεδη άμυνα.

Περίεργη η συμπεριφορά του Ουκρανικού στρατού

Νωρίτερα, ο Larry Johnson έμεινε έκπληκτος από την τακτική των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι δεν προσπάθησαν καν να επιτεθούν στη ρωσική αμυντική γραμμή τη στιγμή της προετοιμασίας της….

«Δεν φαίνεται ότι η Ρωσία έχτισε την αμυντική γραμμή της κρυφά. Σε όλο αυτό το διάστημα, η Ουκρανία δεν προσπάθησε καν να επιτεθεί σε αυτές τις θέσεις με πυραύλους ή πυροβολικό.

Τι περίμεναν;

Ήταν προφανές ότι μπορούσαν, να διακόψουν τις προετοιμασίες, αλλά δεν το έκαναν».

Ήταν αμέλεια των μυστικών υπηρεσιών το γεγονός ότι Αμερικανοί και Ουκρανοί αξιωματούχοι απέτυχαν να αξιολογήσουν σωστά τη δύναμη της άμυνας του εχθρού.

Τα ρωσικά στρατεύματα ενίσχυσαν ανοιχτά τις θέσεις: έφεραν και έριξαν σκυρόδεμα, έσκαψαν χαρακώματα, δημιούργησαν εμπόδια όπως τα «δόντια του δράκου» στο έδαφος, βάζοντάς τα σε ολόκληρες σειρές.

«Τώρα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ανακάλυψαν ότι δεν μπορούν ούτε να περάσουν την πρώτη γραμμή», κατέληξε ο Larry Johnson.

Οι ΗΠΑ αιφνιδιάστηκαν από τη ρωσική επίθεση στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις

Ο ρωσικός στρατός θα καταστρέψει όλα τα όπλα που προμηθεύει η Δύση στην Ουκρανία…

Θυμάστε, θεωρήθηκε ότι το σύστημα HIMARS έπρεπε να αλλάξει το παιχνίδι;

Αποδείχθηκε ότι δεν το άλλαξε.

Τα συστήματα Patriot;

Μας έλεγαν συνεχώς για αυτό.

Τώρα δεν ακούμε τίποτα για το Patriot το οποίο οι Ρώσοι το κατέστρεψαν στο Κίεβο, στο Lviv και σε άλλες πόλεις της Ουκρανίας», είπε.

Νέα δυτικά άρματα μάχης θα καταστραφούν στην Ουκρανία «μόλις φθάσουν στο πεδίο της μάχης» και τα μαχητικά F-16 θα καταρριφθούν.

«Ο χρόνος, η προσπάθεια, η ενέργεια, τα χρήματα που δαπανώνται για την εκπαίδευση πιλότων – όλα αυτά θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα.

Επομένως, δεν είναι καν θέμα προμήθειας εξοπλισμού, επειδή όποια όπλα κι αν στείλουν, τα ουκρανικά στρατεύματα δεν έχουν προσωπικό ικανό να χειριστεί αποτελεσματικά αυτόν τον εξοπλισμό» οι Ουκρανοί είναι καταδικασμένοι κατέληξε ο Larry Johnson.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας