Ημαθία-Το τρένο πέρασε απ’τη διάβαση, με μπάρες ανεβασμένες–«Ο θάνατος μας-η ζωή τους»

716

Ασύλληπτες εικόνες καταγράφηκαν σε σιδηδρομική διάβαση στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, λίγες μόνο ημέρες μετά το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στην «καρδιά» της Αθήνας, στο Μεταξουργείο.

Ειδικότερα, το αυτόματο σύστημα δεν φαίνεται να λειτούργησε όπως έπρεπε και οι μπάρες δεν κατέβηκαν ενώ περνούσε το τρένο. Οι οδηγοί, έκπληκτοι, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν σε άλλους να σταματήσουν ή να κάνουν λίγο πίσω.

Σε βίντεο  ακούγονται τα εξής λόγια: «Οι μπάρες ανοιχτές κανονικά και το τρένο κάνει διέλευση. Ο θάνατος μας η ζωή τους, Αλεξάνδρεια Ημαθίας οι μπάρες ανοιχτές».

Πηγές του ΟΣΕ ανέφεραν στο MEGA ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός. «Παρακολουθώντας το βίντεο διαπιστώθηκε από τον ΟΣΕ κανονιστική παρατυπία σχετικά με τον συντονισμό λειτουργίας του εν λόγω Αυτόματου Συστήματος Ισόπεδης Διάβασης και της αμαξοστοιχίας. Δηλαδή ενώ το σύστημα ήταν ενεργοποιημένο, η καθυστέρηση προσέγγισης της αμαξοστοιχίας στην Ισόπεδη Διάβαση είχε υπερβεί τα 3,5 λεπτά, χρόνος που έχει προβλεφθεί κατά την κατασκευή του εν λόγω αυτόματου συστήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας