Η υποκρισία του Έντι Ράμα στην Αθήνα – Άφωνη η κυβέρνηση Μητσοτάκη απλά παρακολουθούσε!

934

Με το τραγούδι που είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή της αλβανικής εγκληματικής παραστρατιωτικής οργάνωσης του Ουτσεκά, του αποκαλούμενου ως «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου», ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στο Γαλάτσι, εν μέσω πανηγυρισμών και πλήθους αλβανικών σημαιών και “δικέφαλων” αλβανικών “αετών”, χωρίς ούτε μια ελληνική σημαία σαν η συγκέντρωση να γινόταν στα Τίρανα ή στο Κοσσυφοπέδιο. 

Πρόκειται για το τραγούδι του Adem Jashari, του ιδρυτή  του Ουτσεκά, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1998 στο Κοσσυφόπεδιο.

 

Αλλά ο Ράμα δεν αρκέστηκε σε αυτό. Με την κυβέρνηση να έχει χάσει τον προσανατολισμό της μετά τα συνεχή “χαστούκια” από Τουρκία και Σκόπια, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας κατά την διάρκεια της ομιλίας του ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες όσο και στους Αλβανούς”!

Ήδη στα μεγάλα αλβανικά ΜΜΕ είναι πρωτοσέλιδο η συγκεκριμένη φράση του Αλβανού πρωθυπουργού

Το παραλήρημα όμως κορυφώθηκε με την αναφορά στους Τσάμηδες, τους οποίους συνέκρινε με τους Αλβανούς μετανάστες της δεκαετίας του ‘90, επιθυμώντας έτσι να ανοίξει εμμέσως θέμα μειονότητας μέσα στο ελληνικό έδαφος, υπό την αφωνία της ελληνικής κυβέρνησης.

Δεν δίστασε μάλιστα να συγκρίνει τις επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας για την σύλληψη Αλβανών κακοποιών, με την εκδίωξη των φιλοναζιστών εγκληματιών πολέμου Τσάμηδων από την Ελλάδα! Ο Ε. Ράμα περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα, την μεταχείριση των Αλβανών μεταναστών, που κατεύθαναν κατά κύματα στη χώρα μας. Δεν είπε τίποτα, όμως, για τη μεταχείριση των Αλβανικών αρχών αρχών απέναντι στους γηγενείς Αλβανούς πολίτες της Ελληνικής μειονότητας, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό υποχρεώθηκαν να ξεσπιτωθούν και να φύγουν από τις πόλεις και τα χωριά της Βορείου Ηπείρου!

Τελευταίο παράδειγμα άθλιας μεταχείρισης ο Φ. Μπελέρης, ο οποίος μόλις εκλέχτηκε δήμαρχος στη Χειμάρρα, εστάλη και παραμένει στη φυλακή, ενώ ο Έντι Ράμα τη μέρα που φυλακίστηκε ο Φ. Μπελέρης επέλεξε προκλητικά για να πραγματοποιήσει την Αθηναϊκή φιέστα του!

Παράλληλα ο Αλβανός πρωθυπουργός δεν δίστασε να υπονοήσει πως η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα ήταν… Αλβανίδα!

Ο Ράμα σε ένα απίστευτο αμόκ δεν δίστασε να παραχαράξει την ιστορία και να την γράψει όπως τον… βόλευε αποδεικνύοντας την ευκολία με την οποία μπορεί να πει ψέμματα!

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «η Μπουμπουλίνα μεγάλωσε μέσα σε οικογένεια που μιλούσε αλβανικά»!

Το μόνο σημείο που ο Ράμα επιχείρησε να αμβλύνει λίγο το κλίμα ήταν όταν είπε ξεψυχισμένα ένα “Ζήτω η Ελλάδα” (και αυτό όπως το είπε) στο τέλος της ομιλίας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας