Η ‘’ξεφτίλα’’ του μετεκλογικού πολιτικού σκηνικού-Συναίνεση παντού για το γκρεμό

1706

Kαι στη νέα Βουλή, πολύ περισσότερο από την προηγούμενη, κυριαρχεί μια παγερή συναίνεση, ενεργητική ή παθητική, ανάμεσα σε όλα τα πολιτικά κόμματα.

Κατάπληξη προξένησε το γεγονός ότι όλα τα κόμματα που πήραν την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την παρέδωσαν όλα ανεξαιρέτως πάραυτα, χωρίς να μπουν καν στον κόπο να παρουσιάσουν στο λαό την ελάχιστη προγραμματική τους πρόταση και το ‘’ανύπαρκτο’’ σχέδιό τους για μία νέα δημοκρατική διακυβέρνηση!

Το ίδιο μεγάλη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ήταν εντελώς τυπική η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ούτε καν αισθάνθηκε την ανάγκη από κανένα κόμμα να τεθούν θέματα ακεραιότητας των εκλογών και διαφάνειας στην καταμέτρηση και την έκδοση των αποτελεσμάτων, την ώρα μάλιστα που είναι διάχυτη η καχυποψία για το αδιάβλητο της καταμέτρησης και κατανομής των ψήφων.

Όπως ούτε καν ετέθη θέμα δημοκρατικότητας, διαφάνειας και ισοτιμίας των μμε, ιδιαίτερα των πιο μεγάλων, τα οποία δυστυχώς επικαθορίζουν και χειραγωγούν την ψήφο των πολιτών.

Ποιοί, όμως, να θέσουν αυτά τα θέματα και πολλά άλλα;

Οι ένοχοι και συνένοχοι που ‘’καθαγιάστηκαν’’ με τη ψήφο του λαού και όσοι συνετρίβησαν από την κάλπη και αδίδακτοι ακολουθούν την καταστροφική πεπατημένη;

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας