Η Iskra, η Ρωσία, ο Πούτιν και τα ρούβλια

1937

Έχει ενοχλήσει και εκνευρίσει η Iskra το παραδομένο και κλεπτοκρατικό Νατοϊκό κατεστημένο της ελληνικής πολιτικής τάξης αλλά δυστυχώς έχει εκνευρίσει και αρκετούς κύκλους της Αριστεράς που πατάνε σε δύο βάρκες και το παίζουν “ιμπεριαλιστικός” πόλεμος και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ, λες και η έκβαση αυτού του πολέμου είναι αδιάφορη για τους λαούς και ειδικά για το ελληνικό λαό.

Μέσα στην ταραχή τους και την απουσία ουσιαστικής συζήτησης από τα ΜΜΕ- η πραγματικά άλλη άποψη, πέραν της Νατοϊκής, έχει εξοριστεί στην κυριολεξία-οι ίδιοι ως άνω κύκλοι έχουν ξεκινήσει ευθέως και υπογείως τη λάσπη και τη συκοφαντία ενάντια σε όλους όσοι δεν ενοχοποιούν για την Ουκρανική πολεμική τραγωδία τη Ρωσία αλλά πρώτα απ’ όλα τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την μαριονέτα τους τον Ζελένσκι.

Βεβαίως κεντρικός αποδέκτης αυτών των βρώμικων επιθέσεων είναι ως συνήθως η Iskra, η οποία δίνει με άποψη μάχη για την ενημέρωση ενάντια στο αμερικανονατοϊκό μπλοκ και  την οποία σε ανύποπτο χρόνο (Νοέμβριος 2019) και ακριβώς επειδή η ιστοσελίδα μας διέβλεπε τα Νατοϊκά σχέδια για ανάφλεξη στην Ουκρανία, ο “οξυδερκέστατος” διατεταγμένος συγγραφεύς της “Tρίτης Ρώμης”, των σοβαρών εκδόσεων “Πατάκη”, Αλέξανδρος Μασσαβέτας, έγραψε αθλιέστατα ότι:  “Πομπό της ρωσικής προπαγάνδας αποτελεί η Iskra που μιλά για νεοναζιστικό πραξικόπημα στο Μεϊνταν και χαιρετίζει τον “αντιφασιστικό αγώνα” των “Λαϊκών Δημοκρατιών” του Ντονιέτσκ και Λουγκάνσκ….”

Από το Νοέμβρη του 2018, όταν η Κρατική Ασφάλεια της Ουκρανίας στην Ιστοσελίδα της αναρτούσε την φωτογραφία και “επικήρυσσε“ δημόσια τον Παν. Λαφαζάνη για την αλληλεγγύη του στις διώξεις δημοκρατών, ελλήνων και ρώσων πολιτών της Ουκρανίας, κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι.

Σήμερα, όταν τα όπλα φλογίζουν την Ουκρανία, οι επιθέσεις κατά της Iskra δεν έχουν μόνο πολλαπλασιαστεί αλλά και έχουν προσλάβει άκρως απειλητικό και επιθετικό χαρακτήρα.

Άθλια και “σοβαρά” έντυπα, πολιτικοί φορείς, σχολιαστές και πολλά άτομα στο διαδίκτυο κατηγορούν και συκοφαντούν την Iskra και τη διεύθυνση της, ειδικά τον Παναγ. Λαφαζάνη(!). Κατηγορούν μια ιστοσελίδα μη εμπορική που δεν δέχεται διαφημίσεις και επιβιώνει με χίλιες δυο θυσίες και το θανάσιμο υστέρημα όσων την γράφουν. Κατηγορούν, λοιπόν, την ιστοσελίδα μας ότι παίζει “πρακτόρικο”  ρόλο υπέρ ρωσικών συμφερόντων, ότι πληρώνεται με “ρούβλια” και ότι γράφει δήθεν fake news. Άλλωστε με αυτήν την τελευταία ανυπόστατη κατηγορία η χούντα του Facebook έχει βάλει στα μαύρα κατάστιχα την Iskra και έχει απαγορεύσει την ενημέρωση των χιλιάδων φίλων και ακολούθων της, ενώ όποιοι φίλοι της Iskra προσπαθούν να αναπαράξουν κείμενά της, συνοδεύονται με δυσφημιστικές και συκοφαντικές αναφορές από το κατευθυνόμενο Facebook. Αυτή είναι η ελληνική δημοκρατία και αυτή είναι η δημοκρατία της λεγόμενης “παγκοσμιοποίησης” των πολυεθνικών κολοσσών της νέας τάξης!!!

Περιττό να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι η Iskra δεν είναι ιδιαίτερα λάτρης  του Πούτιν ούτε το όραμά μας είναι το πολιτικοοικονομικοκοινωνικό σύστημα της Ρωσίας, χωρίς βεβαίως να δαιμονοποιούμε τον Ρώσο Πρόεδρο ούτε να θεωρούμε για τα σκουπίδια τις κοινωνικές επιτεύξεις της σύγχρονης Ρωσίας.

Να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, όχι για τους διατεταγμένους συκοφάντες μας αλλά για τους ανιδιοτελείς αναγνώστες μας και τους έντιμους πολίτες, η Iskra δεν είναι ούτε σώνει και καλά “φιλορωσική”, ούτε φυσικά αντιρωσική, όπως δεν έχει γενικά τέτοιες δογματικές αγκυλώσεις, οι οποίες κατέστρεψαν την Αριστερά, τη δημοκρατική πολιτική ζωή, τον ουσιαστικό διάλογο και την πορεία της χώρας μας.

Η Iskra είναι αποκλειστικά με την αλήθεια, είναι με την ειρήνη, τη διεθνή συνεργασία και την δικαιοσύνη στον κόσμο. Η Iskra είναι πρώτα απ’ όλα με την Ελλάδα, με την αληθινή δημοκρατία στη χώρα μας και με την προάσπιση έναντι κάθε θυσίας της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ευημερίας του ελληνικού λαού, της εθνικής ανεξαρτησίας, της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας.

Απ’ αυτή και μόνο τη σκοπιά καταδικάσαμε και καταδικάζουμε τον πόλεμο που σχεδίασαν από καιρό και ξεκίνησαν, τουλάχιστον από το 2014, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, πόλεμο που αποβλέπει μακριά, στην επιβολή των νοσηρών κοσμοκρατορικών παγκοσμιοποιητικών επιδιώξεων του αμερικανονατοϊκού ιμπέριουμ.

Διότι αν περάσει αυτός ο αμερικανονατοϊκός οδοστρωτήρας στην Ουκρανία και στο κόσμο, πράγμα που θεωρούμε ανέφικτο, εφόσον αντισταθούν οι λαοί – τότε είναι βέβαιο ότι η πατρίδα μας θα γνωρίσει μια ακόμα πιο βαθιά σκοτεινή νύκτα, μια νέα μακρά διάλυση, καταστροφή και υποδούλωση, ειδικά από τον επίβουλο γείτονά της, την Τουρκία, υποδούλωση πολύ χειρότερη απ’ αυτήν που έτσι κι αλλιώς θα υποστεί σε μια τέτοια περίπτωση η Ευρώπη και ο υπόλοιπος πλανήτης.

Στηρίξτε και διαδώστε παντού την καθαρή, αληθινή, μαχητική, αδιαπραγμάτευτα έντιμη, ανιδιοτελή, ανεξάρτητη από συμφέροντα και κατεστημένα κέντρα, μοναδική φωνή της Iskra!!!

Να ξέρετε ότι έτσι στηρίζετε την Ελλάδα που λατρεύουμε. Στηρίζετε τις λαμπρές στιγμές στην ιστορία της πατρίδας μας, το βαθύ εθνικό-λαϊκό πολιτιστικό της πρότυπο και την ιδιαίτερη ταυτότητά της και κυρίως στηρίζετε την επείγουσα ανάγκη για λειτουργική και βαθιά δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία, παραγωγική αναγέννηση και κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο μας!

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας