Ρωσία-ΗΠΑ: Η διαστρέβλωση των γεγονότων και της ιστορίας

843
Πώς μπορεί να σκέφτεται και να γράφει κάποιος, τοποθετώντας την αντικειμενική αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω; Ν’ αρχίζει την ιστορία από το τελευταίο επεισόδιο; Να κλείνει τα μάτια στα οφθαλμοφανή; Να τραβά τις τρίχες των γεννητικών οργάνων του και να νομίζει ότι είναι τα μαλλιά της κεφαλής του; Τόση δουλοπρέπεια δεν εξαγοράζεται ούτε με όλο το χρυσάφι του Ερντογκάν για τις μαντήλες του μουσουλμανοκόριτσων στην Δυτ. Θράκη.
Γράφουν κάποιοι, σαν πρώην σοσιαλιστές ή και κομμουνιστές, φαντάζομαι, την πιο διαστρεβλωτική ιστορία της ελληνικής εξάρτησης από τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό των γελαδάρηδων. Δεν είναι άξιος ο μισθός τους, διότι όλα τα παραπάνω διαστρεβλωτικά των γεγονότων και εξελίξεων που συνεχώς αναφέρουν, θα αποτελέσουν δείγμα παραπληροφόρησης που δεν θα αξίζει στο τέλος να τα ανασύρει κανείς ούτε από τα σκουπίδια της ιστορίας.
Το ξέρουν πολύ καλά, ότι σήμερα διακυβεύεται η θέληση όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων, να επιδιώξουν την παγκόσμια ισορροπία, περιορίζοντας την οικονομική και στρατιωτική ισχύ των Αγγλοσαξώνων στην πραγματική της διάσταση και τοποθετώντας την ιμπεριαλιστική τους επιβολή και εκμετάλλευση στον υπόλοιπο κόσμο, εκεί που πραγματικά της ανήκει. Στο αναπόδραστο παρελθόν! Οι αναδυόμενες δυνάμεις του κόσμου, επιχειρούν ν’ ανατρέψουν την παντοκρατορία του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και την επιβολή των συμφερόντων του με στρατιωτικά μέσα ανά την υφήλιο. Και είναι όχι μόνο κοντόφθαλμοι, αλλά και στενόμυαλοι, όποιοι δεν το αντιλαμβάνονται. Εκτός κι αν αποτελούν όργανα των ισχυρών και αμειλβονται ή αναμένουν την αδρή ανταμοιβή τους, συμβάλλοντας στην συσκότιση των διαδραματιζόμενων εξελίξεων. Ένα είναι γεγονός: Είτε κερδίσουν οι Αμερικάνοι, σε αυτή την δραματική δίνη που δημιούργησαν στην Ουκρανία, είτε χάσουν, το νόμισμα το πληρώνουν και θα το πληρώσουν ακριβά οι ευρωπαϊκοί λαοί και ιδιαίτερα οι Νεοέλληνες των οποίων διακυβεύεται η φυσική τους υπόσταση. Ντροπή στους ευτελείς κονδυλοφόρους των υπαίτιων της παγκόσμιας επικυριαρχίας και δυστυχίας. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει μια κοινωνικά πιο δίκαιη χώρα, εθνικά ανεξάρτητη και να χαράξει την δική της πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική στο σημερινό πλέγμα των παγκόσμιων διεθνών σχέσεων. Στόχος μας θα πρέπει να είναι η απομάκρυνση των αμερικανονατοϊκών βάσεων από το ελληνικό έδαφος που το καθιστά στόχο πυρηνικού κτυπήματος και η σύνταξή μας με το αντιστεκόμενο και αναδυόμενο μπλοκ συνεργασίας των BRICS. Θάνατος σε όλους τους εκμεταλλευτές – ιμπεριαλιστές!
Υ.Γ.: Πρόκειται προφανώς για στημένη φωτογραφία με το ουκρανικό ναζιστικό σκουλίκι που βραβεύτηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, διότι εκτέλεσε εν ψυχρό τους γονείς δύο μικρών παιδιών, κατεβάζοντας τους από το αμάξι, στην προσπάθεια διαφυγής της οικογένειας κι εμφανιζόμενη με αυτά, ως παιδιά της, μπροστά στους έκπληκτους νικητές Ρώσους που παραλάμβαναν τους αιχμάλωτους. Που μετέπειτα ανταλλάχτηκε, δυστυχώς, με Ρώσους αιχμαλώτους πολέμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας