Η Μπαλάντα του μαουτχάουζεν

843

Το κακό εκπροσωπούν πάντα οι κατέχοντες τα μέσα παραγωγής, την δικτατορία της οικονομικής εξουσίας και οι εντολοδόχοι τους. 

Αυτοί και τα μεγάλα συμφέροντα, όχι οι λαοί, αυτοί και μόνο, αποτελούν τις αιτίες των πολέμων και της δυστυχίας των λαών. 

Η δήθεν δημοκρατία τους, είναι κάλπικη και τους προσφέρει πολιτικό άλλοθι. Στην πραγματικότητα υπάρχει και κάνει κουμάντο στις ζωές μας, μόνο η δικτατορία της τάξης των μεγάλων συμφερόντων. Δεν έχουμε αυταπάτες. Οχι εμείς, με όποια κυβέρνηση και αν επιλέξουμε. Το αποδεικνύει περίτρανα το ηρωικό δημοψήφισμα του Ελληνικούλαούτο2015.Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης υπήρξε κρατούμενος του Μαουτχάουζεν και δημιουργός των στοίχων του μεγάλου ομώνυμου πολιτιστικού έργου. 

Ο αείμνηστος Μίκης Θεοδωράκης έγραψε την υπέροχη μουσική του έργου. Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι των λαών του πλανήτη, μαζί και με πολλούς άλλους. 

Σήμερα είμαστε με τους αθώους ανθρώπους, που χάσανε την ζωή τους στο Ισραήλ, στην Παλαιστίνη και στην Ουκρανία. Γιατί ο Ουκρανικός λαός, δεν είναι ναζί, όπως οι πραξικοπηματίες ηγέτες τους. 

Είμαστε μαζί με τα 25 εκατομμύρια Σοβιετικούς ανθρώπους, που πέσανε για την ελευθερία της πατρίδας τους και όλου του κόσμου. 

Καθώς και με όλους εκείνους που πέσανε θύματα των πολέμων, που προκάλεσαν οι ίδιοι πάντα άνθρωποι του μίσους και των συμφερόντων, που δεν είναι άλλοι, από τους παλιούς και τους σύγχρονους “κόκορες” κρυφοφασιστοναζί τύπου Μακρόν. Ναι μπορεί ο κύριος εκπρόσωπος των Ναζί ο Χίτλερ να πέθανε, οι νοσταλγοί του, όμως ζουνμε λαθραία ονόματα. 

Μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία. 

Είναι αυτοί που προκάλεσαν τους πολέμους σε όλο τον πλανήτη. Είναι αυτοί πουχρησιμοποίησαν την ατομική βόμβα. 

Είναι οι παλιοί και σύγχρονοι αποικιοκράτες, αυτοί που χειροκρότησαν τον ναζί Ζελένσκι, αυτοί που καταδίκασαν τον Ελληνικό και άλλους λαούς, στην αποικιοκρατική υποτέλεια. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να τους διακρίνει ποιοι είναι και να τους απομονώσει. Και είναι πολλοί καλά κριμένοι πίσω από δήθεν προοδευτικά σχήματα. Ανένδοτος αγώνας για ειρήνη σε όλο το πλανήτη, αλληλεγγύη για τους απλούς ανθρώπουςτης εργασίας, της φτώχειας, της αναπηρίας, τους συνταξιούχους, του πολιτισμού, της επιστήμης, της ανεργίας. \

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας