H Ρωσία κατέλαβε την πόλη Izyum-Στις φλόγες το ρωσικό αποβατικό Orsk

800
H Ρωσία κατέλαβε την πόλη

Μεγάλη ρωσική νίκη νότια του Χάρκοβο – Κατέλαβαν την πόλη Izyum κατέστρεψαν 9 συστοιχίες S-300

Εν μέσω πληροφόρησης και παραπληροφόρησης στο Ουκρανικό, όπου πλήθος αναφορών έχουν στόχο να μειώσουν το ηθικό του αντιπάλου… υπάρχουν κάποια γεγονότα που είναι διασταυρωμένα.

Μεγάλη ρωσική νίκη νότια του Χάρκοβο – Κατέλαβαν την πόλη Izyum κατέστρεψαν 9 συστοιχίες S-300

Ο ρωσικός στρατός κατάφερε να ελέγξει την πόλη Izyum στην περιοχή του Χάρκοβο
Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζουν να εκτελούν την ειδική στρατιωτική επιχείρηση.
Στις 24 Μαρτίου, μονάδες του ρωσικού στρατού κατέλαβαν και έλεγξαν πλήρως την πόλη Izyum (Ιζιούμ) στην περιοχή του Χάρκοβο.
Σύμφωνα με τον Konashenkov ανώτερο ρώσο αξιωματούχο, στρατιωτικοί στόχοι των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων δέχθηκαν επίθεση από όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας.
Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε 13 εκτοξευτές SAM, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Buk-M1 και 9 συστοιχείες S-300 στο χωριό Danilovka, που βρίσκεται νότια του Κιέβου, καθώς και το αρχηγείο του σχηματισμού και την αποθήκη πυραύλων και όπλων πυροβολικού στο χωριό Bakhmut, περιοχή Ντόνετσκ.
A73_Donbas-Crisis-Gorsel.jpg

Οι ουκρανικές δυνάμεις κατέστρεψαν το ρωσικό αποβατικό πλοίο Orsk

Οι ουκρανικές δυνάμεις υποστηρίζουν ότι κατέστρεψαν ένα μεγάλο ρωσικό πολεμικό πλοίο στο λιμάνι Μπερντιάνσκ στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας.
Φωτογραφίες και Video δείχνουν ένα ρωσικό πλοίο να καίγεται.
Το Μπερντιάνσκ βρίσκεται στην Αζοφική Θάλασσα, περίπου 45 μίλια νοτιοδυτικά της Μαριούπολης και είχε μια μικρή ναυτική βάση της Ουκρανίας, με την πόλη περίπου 100.000 κατοίκων να έχει τεθεί υπό ρωσικό έλεγχο κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες της εισβολής.
Το ρωσικό πολεμικό πλοίο είναι το «Orsk», το οποίο μόλις τις τελευταίες ημέρες ελλιμενίστηκε μεταφέροντας τεθωρακισμένα.
Με βάση ορισμένες ενδείξεις, το πολεμικό πλοίο της Ρωσίας χτυπήθηκε από Drone τουρκικής κατασκευής.
ork1.pngΤο Rosemont Seneca Thornton του Hunter Biden και ο Soros χρηματοδοτούν βιοεργαστήρια στην Ουκρανία

Το επενδυτικό ταμείο Rosemont Seneca Thornton του Hunter Biden – είναι ο υιός του Προέδρου Biden – και το Ίδρυμα Soros συμμετέχουν στη χρηματοδότηση βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Igor Kirillov, Αρχηγός των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Προστασίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η κλίμακα του προγράμματος είναι εντυπωσιακή.
Εκτός από το στρατιωτικό τμήμα των ΗΠΑ, ο Οργανισμός Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ, το Ίδρυμα Soros, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συμμετέχουν άμεσα στα βιοεργαστήρια.
Επίσης συμμετέχουν κορυφαίοι ερευνητικοί οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Εργαστηρίου του Λος Άλαμος, το οποίο αναπτύσσει πυρηνικά όπλα στο πλαίσιο του Manhattan Project.
Όλη αυτή η δραστηριότητα διεξάγεται υπό τον πλήρη έλεγχο του Πενταγώνου», τόνισε ο Αρχηγός των Δυνάμεων Ακτινοβολίας της Ρωσίας.
«Η διανομή παθογόνων βιοϋλικών από την Ουκρανία στις ευρωπαϊκές χώρες μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο ανθρώπων και στη δημιουργία εστίας επιδημιολογικής αστάθειας, η κλίμακα της οποίας θα μπορούσε να είναι συγκρίσιμη με την πανδημία COVID-19», ανέφερε ο Kirillov.
Η Ρωσία αποκάλυψε ότι στην Ουκρανία λειτουργούσαν τριάντα ουκρανικά βιοεργαστήρια σε 14 οικισμούς συμμετείχαν σε πλήρους κλίμακας στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία.
Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους έχουν αφαιρέσει περίπου 16.000 βιολογικά δείγματα από την Ουκρανία, είπε ο Kirillov.
Ο Kirillov διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με το έργο UP-8, λήφθηκαν δείγματα αίματος από 4.000 στρατιώτες στο Lviv, το Kharkov, την Οδησσό και το Κίεβο για αντισώματα στους hantaviruses και άλλα 400 για την παρουσία αντισωμάτων στον ιό του πυρετού Κριμαίας-Κονγκό.

Οι αμερικανοί δεν θέλουν πόλεμο με την Ρωσία

Μια νέα δημοσκόπηση διαπιστώνει ότι η άποψη των Αμερικανών για περαιτέρω εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ουκρανία γίνεται αρνητική όταν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους όπως οικονομικές επιπτώσεις ή έναρξη του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου.
Ενώ το 78% των ερωτηθέντων εξέφρασε την υποστήριξή του στην Αμερική να παράσχει στην Ουκρανία «σημαντική στρατιωτική βοήθεια» με τη μορφή στρατιωτικού εξοπλισμού, το ποσοστό αυτό καταρρέει σε μόλις 36% εάν υπάρχει πιθανότητα πολέμου με τη Ρωσία.
Επιπλέον, το 80% των Αμερικανών υποστηρίζει περαιτέρω οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά το ποσοστό αυτό υποχωρεί σε μόλις 44% όταν τίθεται το ερώτημα ότι οι κυρώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε «υψηλότερες τιμές και οικονομικά προβλήματα στους Αμερικανούς».

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι μάλλον απογοητευτικά.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να ενημερωθούν για τις συνέπειες της στρατιωτικής κλιμάκωσης από ένα δημοσκόπο… προτού μπορέσουν να εκφράσουν μια γνώμη.
Θα ήλπιζε κανείς ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών θα καταλάβαινε ότι περαιτέρω αποσταθεροποίηση σημαίνει υψηλότερες τιμές φυσικού αερίου και τροφίμων, καθώς και αυξημένο κίνδυνο παγκόσμιας σύγκρουσης, αλλά προφανώς αυτό δεν ισχύει.
Όλα αυτά έρχονται να αποδείξουν πώς οι άνθρωποι χειραγωγούνται τόσο εύκολα ώστε να υποστηρίξουν το εκάστοτε αφήγημα με βάση συναισθηματικές παρορμήσεις και τακτικές όχλου.

Σε άλλη δημοσκόπηση αποδείχθηκε ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πολύ πιο πιθανό να υποστηρίξουν ένα Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για την Ουκρανία τασσόμενοι υπέρ επιθετικών μέτρων κατά της Ρωσίας, ενώ τα μη εμβολιασμένα άτομα τάχθηκαν υπέρ των διπλωματικών λύσεων.
Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι πολλοί από τους ίδιους ανθρώπους που υποστήριξαν ανοικτά τα lockdown, φορώντας μάσκες και επιδόθηκαν σε ακατανόητες αποδοκιμασίες οποιουδήποτε αμφισβητούσε την ασφάλεια των εμβολίων, είναι οι ίδιοι που ως υπάκουα πρόβατα δέχονται το αφήγημα του πολέμου της Ουκρανίας.
Ucraikn4.png

ucraain5.png

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας