Γ’ΠΠ: ΗΠΑ απαίτησαν σαμποτάζ 48ωρης Ουκρανικής εκεχειρίας!

1261

Οι ΗΠΑ σπρώχνουν σε πόλεμο μέχρι εσχάτων και έως χρήση πυρηνικών όπλων!!! Αντί της ήττας επιλέγουν την καταστροφή ακόμα και του πλανήτη

Ο ρώσος Πρόεδρος Putin κήρυξε κατάπαυση του πυρός στην εμπόλεμη ζώνη στην Ουκρανία μεταξύ 6 και 7 Ιανουαρίου 2023 δηλαδή για 48 ώρες, όπου οι ρώσοι χριστιανοί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με βάση το παλαιό ημερολόγιο αλλά η αντίδραση των αμερικανών που διοικούν την Ουκρανία ήταν άμεση…
«Οι ρώσοι προσπαθούν να πάρουν ανάσες» δήλωσε ο αμερικανός Πρόεδρος Biden ηλικίας 80 ετών χωρίς καμία συναίσθηση της πραγματικότητας.
Η πραγματικότητα είναι ότι σε 48 ώρες δεν μπορεί να συμβεί τίποτε, δεν μπορεί να παραχθεί κανένα νέο όπλο.
Οι μεταφορές οπλικών συστημάτων συνεχίζονται, οι 48 ώρες δεν επαρκούν…για τίποτε σε ένα παγκόσμιο πόλεμο αφού 40 χώρες με επικεφαλής τις ΗΠΑ συμμετέχουν ενεργά στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Οι ρώσοι δεν αποκλείουν οι Ουκρανοί να ανακοινώσουν αεροπορικούς συναγερμούς ως προβοκάτσια για να σαμποτάρουν την κατάπαυση του πυρός για 48 ώρες…

Ο Zelensky ο Πρόεδρος της Ουκρανίας αρνήθηκε την εκεχειρία αλλά προφανώς ξέρει ότι εάν εν μέσω μιας μονομερούς κατάπαυσης του πυρός επιτεθεί στους ρωσώφωνους του Donbass τότε οι ρωσικές δυνάμεις θα απαντήσουν…

Οι Ουκρανοί βλέπουν εμπλοκή του Ισραήλ στην ένοπλη σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας με στόχο την ειρήνη…

Ένα θετικό στοιχείο που προέκυψε… από πλευράς Ουκρανών είναι ότι διαβλέπουν το Ισραήλ ως διαμεσολαβητή μαζί με την Τουρκία για να αποκλιμακωθεί ο πόλεμος και να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Ρωσία.
Να σημειωθεί ότι το Ισραήλ δεν έχει στείλει κανένα οπλικό σύστημα στην Ουκρανία.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu θα μπορούσε να είναι ένας αποτελεσματικός διαμεσολαβητής…
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Benjamin Netanyahu μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός μεσολαβητής γιατί κατανοεί ξεκάθαρα τι αντιπροσωπεύουν οι σύγχρονοι πόλεμοι και ποια είναι η ουσία της διαμεσολάβησης σε τέτοιες συνθήκες» ανέφερε ο Mikhail Podolyak σύμβουλος του Ουκρανού Προέδρου Zelensky…

Η Ρωσία υπέρ των διαπραγματεύσεων υπό τον όρο ότι θα συμπεριληφθούν τα 4 νέα εδάφη που προσαρτήθηκαν

Η Ρωσία κατέχει 110.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα Ουκρανικού εδάφους ενώ πρόσφατα προσάρτησε στην Ρωσική Ομοσπονδία 4 περιοχές, το Luhansk, το Donetsk, την Kherson και την Zaporizhia
H Ρωσία υποστηρίζει ότι διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία μπορεί να υπάρξουν μόνο εάν αναγνωριστούν οι νέες πραγματικότητες στο έδαφος…

Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να διευθετηθεί το Ουκρανικό πρόβλημα

Όλες οι πρόσφατες ενέργειες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης να χορηγήσουν ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, το οποίο θα περιλαμβάνει αμερικανικά οχήματα μάχης πεζικού Bradley (IFV), δείχνουν ευθέως την έλλειψη επιθυμίας για πολιτική διευθέτηση στην Ουκρανία, ανέφερε ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Κανείς δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι υπεύθυνος για την παράταση της τρέχουσας σύγκρουσης.
Όλες οι ενέργειες της διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία δείχνουν ευθέως την έλλειψη επιθυμίας για πολιτική ρύθμιση.

«Ακόμη και η μονομερής κατάπαυση του πυρός που κηρύχθηκε από την Ρωσία την ημέρα των Χριστουγέννων ονομάζεται στις ΗΠΑ «προσπάθεια να πάρουμε μια ανάσα», ανέφερε η Ρωσική πρεσβεία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να μεταφέρει το Bradley BMP στην Ουκρανία «ήταν μια επιβεβαίωση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επρόκειτο να λάβουν υπόψη τις επανειλημμένες εκκλήσεις της ρωσικής πλευράς για να λάβουν υπόψη τις πιθανές συνέπειες κλιμάκωσης της σύγκρουσης.

«Θα πρέπει επιτέλους να γίνει προφανές σε ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα ότι από το 2014 οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εξαπολύσει έναν πραγματικό «πόλεμο με πληρεξούσιο» απέναντι στην Ρωσία, υποστηρίζοντας τους εγκληματίες της Ουκρανίας.
Δεν μπορεί να γίνει λόγος για οποιαδήποτε «αμυντική φύση» των μεταφερόμενων όπλων για πολύ καιρό», δήλωσε ο πρέσβης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, με τις ενέργειές της η αμερικανική κυβέρνηση «παρακινεί μόνο τους Ουκρανούς σε νέες τρομερές πράξεις» και με κάθε νέα προμήθεια όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες…η σύγκρουση επιδεινώνεται…

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρέσβη στις ΗΠΑ, είναι αξιοσημείωτο ότι η απόφαση σχετικά με την προμήθεια οχημάτων μάχης πεζικού στην Ουκρανία ανακοινώθηκε μετά από συνομιλία μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και του Γερμανού Καγκελαρίου.
«Η διεθνής κοινή γνώμη δεν πρέπει να αγνοήσει την αναγνώριση από την πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Merkel και του πρώην προέδρου της Γαλλίας ότι οι συμφωνίες του Μινσκ ήταν απαραίτητες για να δοθεί χρόνος στην Ουκρανία για να δυναμώσει στρατιωτικά.
Δεδομένων των στενών δεσμών μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας είναι ξεκάθαρο: η Δύση, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, απλώς εξαπάτησε τη Ρωσία και σχεδίασε τρόπους αποδυνάμωσης της Ρωσίας πολύ νωρίτερα από τις 24 Φεβρουαρίου 2022.
Πώς να εμπιστευτείς τους πολιτικούς των κορυφαίων δυτικοευρωπαϊκών κρατών, εάν και όταν έρθει η ώρα να συμφωνήσουμε για μια μελλοντική παγκόσμια τάξη πραγμάτων, για το σύστημα και την ουσία των συμφωνιών που απαιτούνται για αυτό;»

Εκπρόσωπος του Αμερικανικού Πενταγώνου, ανακοίνωσε ότι στις, 6 Ιανουαρίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανακοινώσουν ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία, το οποίο θα περιλαμβάνει αμερικανικά οχήματα μάχης πεζικού Bradley.
Επίσης και η Γερμανία αναμένεται να προμηθεύσει στην Ουκρανία το Όχημα μάχης πεζικού Marder.

Αμερικανικό όχημα μάχης πεζικού Bradley
Bradley.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας