Γίνεται αποστρατιωτικοποίηση μέσω Ουκρανίας; Απαντήσεις για τους έκπληκτους

869

Γίνεται αποστρατιωτικοποίηση μέσω Ουκρανίας στα νησιά του Αιγαίου; Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης έθεσε ορθώς το θέμα στην τελευταία του συνέντευξη στον Antenna και αναμένουμε ότι και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα πιέσουν την κυβέρνηση να μας πει επιτέλους τι κάνει στα ελληνοτουρκικά.

Το θέμα της έμμεσης αποστρατιωτικοποίησης για το οποίο ορισμένοι παριστάνουν και τους έκπληκτους , τίθεται στο δημόσιο διάλογο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης αρνούνται να αγγίξουν το θέμα, προφανώς για να μην δυσαρεστήσουν την κυβέρνηση  που συνεχίζει να πιστεύει πως ότι δεν «παίζει» στις τηλεοράσεις δεν υπάρχει ως θέμα.

Μερικές μόνο από τις δηλώσεις που έχουν γίνει για το ζήτημα της αποστρατιωτικοποίησης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι επισημάνσεις Μαριά-Θεοδωρακίδη για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η Ρωσία στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης νησιών του Αιγαίου. Στην αρχή του βίντεο μιλούν ο Αντιστράτηγος ε.α Χ.Πουλιανίτης, ο πρώην ΥΕΘΑ και Επίτιμος ΓΕΕΘΑ Ευ.Αποστολάκης, ο Υποπτέραρχος ε.α Δημ. Δρόσος και ο δημοσιογράφος Μανωλης Κοττάκης.

Πηγή: militaire.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας