Γιατί το Πανελλήνιο Κίνημα Ελληνορωσικής Φιλίας(ΠΑ.ΚΙ.Ε.Φ) δεν παίρνει μέρος στις εκλογές

1031

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι το ΠΑΚΙΕΦ όπως γνωρίζετε δεν παίρνει μέρος σε αυτές τις βουλευτικές εκλογές.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εξηγήσουμε τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση παρά την κρισιμότητα των εκλογών.

Αν και η συνεργασία μας με το ΔΗΚΕΑ του Π. Λαφαζάνη εγγυόνταν μια πολύ καλή εμφάνιση και ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα αποφασίσαμε τελικά να αποσυρθούμε από την συμμετοχή μας λόγω των αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων στις οποίες δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε όπως θα θέλαμε.

Σε αυτό συνετέλεσε και η προοπτική της επανάληψης των εκλογών ίσως περισσότερο από μία φορά που θα σήμαινε ακόμη μεγαλύτερη οικονομική απαίτηση.

Εκτιμώντας ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και εκείνες που θα καθορίσουν την κυβερνητική προοπτική της χώρας αποφασίσαμε να κρατήσουμε δυνάμεις έτσι ώστε να καταφέρουμε να εκπροσωπήσουμε το χώρο μας μέσα από καλύτερες προϋποθέσεις σε μια επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Η χώρα μας χρειάζεται μια νέα πολιτική σε όλους τους τομείς αλλά πολύ περισσότερο στα εξωτερικά θέματα όπου κυριαρχεί η απόλυτη ταύτιση όλων των άλλων κομμάτων με τα συμφέροντα της δύσης. Η Ελλάδα ανήκει και πρέπει να ανήκει μόνο στους Έλληνες και σε κανέναν άλλο.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια άλλη πολιτική με εθνική αξιοπρέπεια και πραγματική ανεξαρτησία μακριά και έξω από εξαρτήσεις και μονοσήμαντες τοποθετήσεις σε μια Ευρώπη και έναν κόσμο πιο δίκαιο και πιο ειρηνικό.

    Γιάννης Κοτσαηλίδης
                                                                      Πρόεδρος του ΠΑΚΙΕΦ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας