Για τη συνεργασία ΔΗ.Κ.Ε.Α-Πλεύση Ελευθερίας: Κάθε εμπόδιο για καλό…

3172

«Κακεντρεχής», καθημερινός φίλος της Iskra, γνώστης των πραγμάτων, έλεγε στη διεύθυνση της ιστοσελίδας μας πως ευτυχώς που η Ζωή Κωνσταντοπούλου απέρριψε την συνεργασία την οποία της πρότεινε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ανάμεσα στην Πλεύση Ελευθερίας και το ΔΗ.Κ.Ε.Α  («Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης»), παρά τις σοβαρές διαφωνίες σε κρίσιμα θέματα που έχουν τα δυο κόμματα, στην οποία, μάλιστα, συνεργασία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παραχωρούσε στην Ζ. Κωνσταντοπούλου την ηγεσία, ενώ ο ίδιος δεν ζητούσε για τον εαυτό του κανένα αξίωμα.

Και ο αναγνώστης μας εξηγούσε αυτό το «ευτυχώς», διευκρινίζοντας ότι μετά τις κινήσεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου με τις οποίες «αποφάσισε, διέταξε, και ξωπέταξε» από τις λίστες περιφερειών που εκλέγοντο βουλευτές και βουλευτίνες, εφόσον η Πλεύση Ελευθερίας έπιανε το 3%, όλους/ες είχαν με το σπαθί τους πρωτεύσει σε σταυρούς, προκειμένου  να τοποθετήσει σε εκλόγιμες θέσεις ημέτερους/ες, ήταν σίγουρο ότι το ΔΗ.Κ.Ε.Α και προσωπικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα διέλυαν πάραυτα τη συμπόρευση με την Ζ. Κωνσταντοπούλου με συνέπεια αυτή η συμπόρευση να έληγε γρήγορα, άδοξα και άκρως επιζήμια και για τους δυο συμβαλλόμενους.

Κάθε εμπόδιο για καλό, κατέληγε εύστοχα ο αγαπητός αναγνώστης μας.

Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι δυστυχώς όλα τα εντός και εκτός Βουλής κόμματα που βρίσκονται στο όριο είτε για να παραμείνουν είτε για να πρωτοεισέλθουν στη Βουλή, όπως δηλώνουν αρκετές πράξεις τους αλλά και τα προγράμματά τους (που δυστυχώς δεν διαβάζονται από τους πολίτες) ελάχιστα έως καθόλου σχέση έχουν με ένα γνήσιο δημοκρατικό και αντισυστημικό προσανατολισμό.

Το αντίθετο μάλλον θα ήταν πολύ πιο ορθό!!! Κρίμα, τουλάχιστον, για ορισμένα εξ αυτών!

Θανάσης Βολιώτης

1 σχόλιο

  1. Αγαπητέ κ. Βολιώτη,
    θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την ιδρυτική διακήρυξη και το καταστατικό που έχει καταθέσει η ΔΗΚΕΑ
    στον Άρειο Πάγο ώστε να αποκτήσει νομική οντότητα. Ελπίζοντας ότι το σχόλιό μου αυτό θα δημοσιευθεί, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας