Γάλλος Υπ.Εξ- Πιθανό δάνειο 100(!!) δις στην Ουκρανία-Ευρωπαϊκό ”Ασφαλιστήριο Ζωής”!!

895

Η απόλυτη παρακμή μιας Ευρώπης που σύντομα θα διαλυθεί ”εις τα εξ ων συνετέθη”, μέσα από την παράνοια ψυχοπαθών και εξαρτημένων πολιτικών νάνων, που αδιαφορούν για την ευημερία των ευρωπαϊκών λαών μπροστά στη σωτηρία των ναζί του Κιέβου, αφού έτσι προστάζουν τα αφεντικά τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού…..

Π.Δ.

Ο υπουργός εξωτερικών του Μακρόν σε παραλήρημα! 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, αναφέρθηκε σε πιθανό “ευρωπαϊκό δάνειο 100 δισεκατομμυρίων για την Ουκρανία” (!) και έθεσε ρητά τη Γαλλία και τους Ευρωπαίους υπό διπλή κηδεμονία « για την ασφάλεια τους» : “Θα είναι το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη. Οι Ευρωπαίοι χρειάζονται ένα δεύτερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής», δήλωσε!

Προ ημερών, η ΕΕ ανακοίνωσε νέα βοήθεια ύψους 50 δις, για την μαύρη τρύπα που λέγεται Ουκρανία, στο πλαίσιο της πολεμικής ατζέντας του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Ωστόσο, για τον κοινό νου, «η ασφάλεια ζωής» των Ευρωπαίων είναι η ανεξαρτησία, η ελευθερία, η ευημερία τους και πάνω απ όλα η Ειρήνη, που όπως φαίνεται δεν είναι το ζητούμενο των «ευρωπαίων» ηγετών που υπηρετούν και εξυπηρετούν περισσότερο από ποτέ τα αμερικανικά συμφέροντα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας