Έξωση οικογένειας στα Άνω Πατήσια για οφειλή… κοινοχρήστων

1526

Σε εξέλιξη βρίσκεται έξωση οικογένειας στα Άνω Πατήσια, εκεί που δυνάμεις των ΜΑΤ έκλεισαν το δρόμο, ώστε να μην μπορούν να πλησιάσουν πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν. 

Στο σπίτι της οδού Πολυλά εκτυλίσσονται σοκαριστικά γεγονότα, καθώς αστυνομικοί έσπασαν την κλειδαριά και διέλυσαν την πόρτα με τροχόΗ γυναίκα, το σπίτι της οποίας βγήκε σε πλειστηριασμό, απειλεί ότι θα πέσει στο κενό. 

Προηγούμενη απόπειρα έξωσης από την αστυνομία και τον δικαστικό επιμελητή είχε αποτραπεί τον Ιανουάριο, χάρη σε κινητοποίηση, με αίτημα να κηρυχτεί άκυρος ο πλειστηριασμός.

Η οικία της κ. Δήμητρας Κλαδή είχε εκπλειστηριαστεί ηλεκτρονικά για οφειλή κοινοχρήστων μόλις 881,42 ευρώ και αγοράστηκε στην τιμή των 71.000 ευρώ.

Ο νέος ιδιοκτήτης αρνούνταν τον περασμένο μήνα πρόταση, ώστε να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα, να του επιστραφούν τα χρήματα (εκτός του παραπάνω χαμηλού ποσού) για να επιστρέψει η γυναίκα με τα δυο παιδιά στο σπίτι, όπου μένουν είκοσι χρόνια.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί πολλοί πολίτες.

«Για μας ξημέρωσε πολύ δύσκολη ημέρα από τις 7 το πρωί για τη γνωστή υπόθεση οφειλή κοινοχρήστων 800 ευρώ. Βάλανε τροχό» τόνισε η μητέρα της Δήμητρας Καλδή, η κ. Κατερίνα, που κατήγγειλε ότι μεταξύ αυτών που προσπαθούν να διώξουν την οικογένεια από το σπίτι είναι και αστυνομικοί με πολιτικά. Έναν, μάλιστα, τυχαίνει να τον γνωρίζει από το αστυνομικό τμήμα. «Ακόμη και τώρα ισχυρίζεται ότι είναι δουλειά της αστυνομίας να εκτελεί τις εξώσεις» πρόσθεσε.

«Δεν φεύγω από το σπίτι μου, μόνο νεκρή θα με βγάλουν» υπογράμμισε η ίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας