Επιδιώκουν τον όλεθρο οι νεοφεουδάρχες;

895

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την, επί της ουσίας, υιοθέτηση του “νέου κανόνα του χρυσού” στις εμπορικές και χρηματοπιστωτικές σχέσεις, από τις δυνάμεις που οδηγούν τον “Δεύτερο κύκλο του παγκόσμιου καπιταλισμού”, το Ευρασιατικό μπλοκ των δυνάμεων της ουσιαστικής έκφανσης της οικονομίας δηλαδή, έρχονται οι δηλώσεις του ΥΠΕΞ της Κίνας σε σχέση με την Ρωσοουκρανική κρίση και την γενικότερη, ΑΚΡΩΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ από τα Νεοφεουδαρχικά κέντρα στάση των ΗΠΑ, του επί της ουσίας πολιτικοστρατιωτικού βραχίονα της δυστοπίας, που επιχειρείται να προωθηθεί με την μορφή της “παγκόσμιας διακυβέρνησης” ή της “μεγάλης επανεκκίνησης”, που αποτελεί το τερατουργηκό ιδεολόγημα  της Νέας Φεουδαρχίας.

Το ΥΠΕΞ της Κίνας δια του εκπροσώπου του δηλώνει :

“… Ποτέ δεν θεωρήσαμε κατάλληλες τις επικριτικές δηλώσεις των ΗΠΑ σχετικά με τις σινο-ρωσικές σχέσεις.

Η Ουάσινγκτον μας ασκεί πίεση.

Δεν το δεχόμαστε» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του κινεζικού ΥΠΕΞ, αναφέροντας πως το Πεκίνο δεν θα δεχθεί ποτέ οι ΗΠΑ να τις κουνούν το δάκτυλο όσον αφορά τις σχέσεις της με τη Ρωσία.

«Η συνολική στρατηγική συνεργασίας της Κίνας βασίζεται στη μη αντιπαράθεση και στη μη στόχευση τρίτων, η οποία εμπίπτει στην κυριαρχία δύο ανεξάρτητων χωρών» τόνισε ο Wenbin.

Επιμένουμε στο ότι οι ΗΠΑ πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τις ενέργειες τους και να κάνουν πραγματικά βήματα προς τη συμφιλίωση και την προώθηση των ειρηνευτικών συνομιλιών όσον αφορά την Ουκρανία» υποστήριξε ο Κινέζος αξιωματούχος, αναφέροντας πως είναι οι ΗΠΑ και όχι η Κίνα που παρέχουν όπλα στο Κίεβο, συνδράμοντας με αυτόν τον τρόπο στην κλιμάκωση της σύγκρουσης…. ”

Με αυτόν τον εμφατικό τρόπο, ξεκαθαρίζουν στην Παγκόσμια κοινή γνώμη τις προθέσεις τους οι Κινέζοι και στην ουσία ΕΠΑΝΕΚΘΕΤΟΥΝ, για πολλοστή φορά, τον πολιτικό βραχίονα της Νέας Φεουδαρχίας (ΗΠΑ) όπως επάλληλα έχουν εκθέσει και τον αντίστοιχο στρατιωτικό βραχίονα της δυστοπίας (ΝΑΤΟ).

Ταυτόχρονα ο επικεφαλής της Κινεζικής διπλωματίας, με την επίσκεψή του στην Μόσχα διερευνά, με την συνεργασία της Ρωσίας, ένα πιθανό σχέδιο ειρήνευσης, αφού είναι καθαρό πλέον ότι επιχειρείται να ενταθεί η Παγκόσμια πολιτικοοικονομική ανισορροπία  από την οποία ζημιώνονται όλοι!

Έχω ξαναγράψει ότι οι δυνάμεις της παραγωγικής οικονομίας ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ ΕΝΤΆΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΈΜΩΝ για να  επιβάλλουν οποιονδήποτε μορφής έλεγχο στον κόσμο.

Αυτοί που έχουν την ανάγκη της έντασης, είναι εκείνοι που θέλουν την επιβολή μιας παγκόσμιας πολιτικής διαστροφής, μάρτυρας της οποίας υπήρξε πρόσφατα η ανθρωπότητα μέσα απ το δυστοπικό εγχείρημα με την κωδική ονομασία  “covid19”

Όμως ο “ενεργούμενος”  ΓΓ του ΝΑΤΟ Στόλτεμπεργκ στη “διάσκεψη ασφαλείας του Μονάχου” δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας

Το είπε καθαρά:

Σημασία για τους δυστοπιστές δεν έχει η Ουκρανία, σημασία έχει να μην κερδίσει τον πόλεμο η Ρωσία γιατί αλλιώς, όπως ανενδοίαστα είπε, θα περιέλθουμε εμείς, εννοώντας την ηττημένη ήδη Δύση, σε δύσκολη θέση.

Σημασία λοιπόν για τους νεοφεουδάρχες δεν έχει αν θα “πεθάνει” η, ήδη παραγωγικά αποσαθρωμένη, οικονομία του (άλλοτε) Δυτικού κόσμου, σημασία έχει να μη χαθεί η κυριαρχία τους

Έχει λοιπόν και βάση και έδρα ο φόβος που επάλληλα εκφράζω, μέσα και από την αρθρογραφία μου , για το αδίστακτο και απονενοημένο βήμα που προετοιμάζουν σε βάρος της οικουμένης

Γι’αυτούς ο επιδιωκόμενος όλεθρος δεν είναι απλά μια κάποια λύση, στο πολλαπλό αδιέξοδα στο οποίο έφεραν τον “ανεπτυγμένο” κόσμο… Είναι η λύση!

Νίκος Σίμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας