Ελλάδα-σεισμός: Δυο μέτρα και σταθμά απέναντι σε Τουρκία και Συρία

2016

Μεγάλη βοήθεια, κλάματα, τηλεγραφήματα συμπαράστασης και οδυρμοί από την κυβέρνηση και την ελληνική πολιτική τάξη προς την Τουρκία του Ερντογάν για την ανείπωτη τραγωδία των σεισμών που την έπληξαν και έπληξαν βάναυσα τον τουρκικό και κουρδικό λαό και τους άλλους λαούς της Τουρκίας.

Πολύ σωστά η Ελλάδα επέδειξε τον ανθρωπισμό της προς την γείτονα χώρα σε μια τραγική ώρα.

Η ανείπωτη σεισμική τραγωδία δεν έπληξε, όμως, μόνο την Τουρκία αλλά και την Συρία και τον Συριακό λαό.

Για την Συρία, όμως, και τον Συριακό λαό τσιμουδιά από το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο και περίπου και από τα ελληνικά μίντια! Ούτε μια βαρκούλα με φάρμακα!

Ο λόγος αυτής της διάκρισης είναι μάλλον απλός: Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και επομένως είναι “φίλη” και “σύμμαχος” μας, πράγμα που το “επέδειξε” έντονα και το “επιδεικνύει” συστηματικά τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο αλλά ας μην το ξεχνάμε και με τις απαράδεκτες θέσεις της στην Θράκη, ενώ από την άλλη η Συρία αξίζει κάθε περιφρόνησης: αντιτάχθηκε σθεναρά στην τουρκική κατοχή της Κύπρου, για να μην πούμε ότι επιπλέον αντιστέκεται στις επιβουλές της “συμμάχου” μας Τουρκίας και ακόμα πολύ χειρότερα ασκεί αντιαμερικάνικη πολιτική και συνεργάζεται στενά με τη Ρωσία!

Δυστυχώς, ακόμα και στους σεισμούς η ελληνική πολιτική τάξη επιδεικνύει την υποτέλεια της, τη Νατοϊκή υπαλληλοποίηση της και την εξευτελιστική για την πατρίδα μας περιφρόνηση σε εκείνους που ενοχλούν την Δυτική αποικιοκρατία.

Υ.Γ Και μια λεπτομέρεια: Οι σεισμοί στην Τουρκία δεν έπληξαν μόνο τον Τουρκικό λαό αλλά και τους Κούρδους και τους άλλους λαούς της Τουρκίας, κυρίως μάλιστα τους Κούρδους που κατά συντριπτική πλειοψηφία ζουν στις περιοχές των σεισμών. Και όμως το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο «ξέχασε» τους Κούρδους στα συλλυπητήρια του και δίνοντας εξετάσεις στο τουρκικό κατεστημένο μιλάει μόνο για τον τουρκικό λαό αντί για «τουρκικό και κουρδικό λαό και τους άλλους λαούς της Τουρκίας»!

Π.Λαφαζάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας