Έλεος!-ΗΠΑ-Ευχαριστούν δημόσια την Άγκυρα, αν και δεν συμμετέχει στις κυρώσεις!

651
δεν συμμετέχει στις κυρώσεις

Τις σφαλιάρες τις τρώει η δεδομένη και παραδομένη Ελλάδα

Τελικά ο Μπαίντεν δεν είναι και τόσο “Μπαιντενόπουλος” που μας έλεγαν προεκλογικά καθώς όχι μόνο δεν αναφέρεται κατά της Τουρκίας αλλά και την υποστηρίζει ακόμα και μπροστά στους δημοσιογράφους.

“Στη συνέντευξη Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Έλληνας δημοσιογράφος, Μιχάλης Ιγνατίου, προσπάθησε προκλητικά να διαμαρτυρηθεί για την άρνηση της Τουρκίας να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία. Την πρόκληση του Έλληνα  δημοσιογράφου ανέτρεψε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΗΠΑ”, γράφει η τουρκική ιστοσελίδα takvim.com.tr

Συγκεκριμένα ο Έλληνας δημοσιογράφος ρώτησε πως είναι δηλαδή δυνατόν η Τουρκία να μην εφαρμόζει τις κυρώσεις που επέβαλλαν στην Ρωσία οι Αμερικανοί.

«Ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η Ελλάδα προσπαθεί να επιτεθεί στην Τουρκία, η οποία προσπαθεί να προωθήσει τις σχέσεις της με ειρηνικό τρόπο, σε διπλωματικό έδαφος, με αντίληψη κάθε άλλο παρά φιλική, μέσω των ΜΜΕ», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Πράις δήλωσε ότι η Τουρκία έχει αναλάβει ένα πολύ σημαντικό έργο για την επίλυση της κρίσης, ενώ αναφερόμενος στις προσπάθειες της Τουρκίας να επιλύσει το πρόβλημα σε διπλωματική βάση, ο Πράις είπε τα εξής για τη σημασία της θέσης της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ:

«Όσον αφορά την Τουρκία, είναι ένας σημαντικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Η Τουρκία έχει συμβάλει σημαντικά στις προσπάθειες στήριξης του ουκρανικού λαού και της ευθύνης της Ρωσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας