Εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό του γερανού της ΕΛ.ΑΣ στην Ακαδημίας

635

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός του γερανοφόρου οχήματος που πήγε να αντικαταστήσει άλλο γερανοφόρο επιχείρησε τον συγκεκριμένο ελιγμό φοβούμενος ότι θα βρεθεί εγκλωβισμένος.

Εντολή για τη διενέργεια ποινικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνιος Ελευθεριάνος, σχετικά με τα όσα συνέβησαν με το γερανό της ΕΛ.ΑΣ στην οδό Ακαδημίας, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαρτίου.
Ειδικότερα, η ανεξέλεγκτη πορεία του γερανού και οι επικίνδυνοι ελιγμοί ανάμεσα σε πλήθος διαδηλωτών, όπως αποτυπώθηκαν σε οπτικοακουστικό υλικό που κάνει από εχθές το γύρο του διαδικτύου, αποτελούν πλέον αντικείμενο προκαταρκτικής έρευνας.
Συγκεκριμένα ο κ. Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για τη διενέργεια ποινικής έρευνας με στόχο να διαπιστωθεί η διάπραξη τυχόν ποινικών αδικημάτων.
Την έρευνα θα διενεργήσει η προϊσταμένη της ποινικής δίωξης εισαγγελέας Αγγελική Τριανταφύλλου, η οποία και θα «ψάξει» το ενδεχόμενο να έχουν τελεστεί από τον οδηγό του γερανού αξιόποινες πράξεις και συγκεκριμένα τα εξής αδικήματα: διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και απόπειρα ή και τετελεσμένη επικίνδυνη σωματική βλάβη στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι τραυματίστηκε διαδηλωτής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός του γερανοφόρου οχήματος που πήγε να αντικαταστήσει άλλο γερανοφόρο επιχείρησε τον συγκεκριμένο ελιγμό φοβούμενος ότι θα βρεθεί εγκλωβισμένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας