«Έφυγε» Πρωτομαγιάτικα ο «ακέραιος» αγωνιστής και πρόεδρος της Π.Ε.Σ.ΕΚ−Τάσος Σταυρόπουλος

659

Παναγ. Λαφαζάνης: Αποχαιρετούμε έναν ακέραιο ανιδιοτελή άνθρωπο, ένα φλογερό και σεμνό αγωνιστή, ένα αγαπητό φίλο και κυρίως ένα ακούραστο οραματιστή.

Από τους βασικούς πρωταγωνιστές του κινήματος για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών

Έφυγε από τη ζωή, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, ο εκπαιδευτικός Τάσος Σταυρόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών.

stavropoulos

Όπως επισημαίνει ο δάσκαλος Δημήτρης Μαριόλης που γνωστοποιεί το χαμό του.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟς

Ο Τάσος Σταυρόπουλος ήταν αγωνιστής με σπάνιο ήθος, από τους βασικούς πρωταγωνιστές του κινήματος για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, με γνώσεις για το ασφαλιστικό σύστημα που θα ζήλευε και ο πιο εξειδικευμένος εργατολόγος, γνώσεις που μοιραζόταν ακούραστα και με ανιδιοτέλεια, σε εκδηλώσεις, κείμενα, στο τηλέφωνο, πάντα στο πλευρό κάθε εκπαιδευτικού, κάθε Συλλόγου ΠΕ, ΕΛΜΕ, συλλογικότητας.

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ). Ο Τάσος Σταυρόπουλος απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τις συντάξεις και διευκρινίζει βασικές πλευρές για τους εκπαιδευτικούς που ετοιμάζονται να βγούνε στη σύνταξη και στα επόμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας