Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης – Πρώτος στόχος η Εθνική Ανεξαρτησία

2402

Το κίνημα μας έχει ως πρώτο και μεγάλο στόχο να αποτινάξει τον ιμπεριαλιστικό ζυγό και την ξενοκρατία στη χώρα μας,  που τις τελευταίες δεκαετίες την κατάντησαν υπερχρεωμένη αποικία και τους σύγχρονους Έλληνες δουλοπάροικους.

Χωρίς εθνική ανεξαρτησία τίποτα το ουσιαστικό δεν  μπορεί να γίνει στη χώρα, η οποία θα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη παρακμή. Το κίνημα μας και οι  συνεργασίες που προωθεί,  έχουν ως στόχο να ανατρέψουν ένα άθλιο πολιτικό κατεστημένο μαζί με τις ακροδεξιές αποφύσεις του και τις ψευτοαριστερές και συμβιβασμένες παραφυάδες του και μαζί με αυτό μια κρατικοδίαιτη διαπλεκόμενη ολιγαρχία και ένα πελατειακό,  διεφθαρμένο και εν πολλοίς αντιπαραγωγικό κράτος. Οι πολιτικά υπεύθυνοι που υπερχρέωσαν την χώρα, διαπραγματεύτηκαν και ενέκριναν άμεσα ή έμμεσα  τα μνημόνια της υποδούλωσης και καταστροφής και όσοι ενέχονται στα μεγάλα σκάνδαλα ξεπουλήματος της πατρίδας μας και ειδικά στις τέσσερις χαριστικά ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, θα παραπεμφθούν και θα λογοδοτήσουν σε Ειδικό Δικαστήριο με την απόδοση κατηγοριών  εσχάτης προδοσίας.

Το κίνημα μας αμφισβητεί τα ευρωατλαντικά δεσμά της χώρας μας, τα οποία θεωρούμε ότι αποτελούν τις ρίζες της κακοδαιμονίας, της καταλήστευσης και των δεινών του τόπου μας.

Σε ένα μεταβατικό κόσμο που αλλάζει βαθιά και τίποτα σχεδόν δεν μοιάζει με το χθες και στον οποίο η μέχρι πρότινος η  αμερικανοαγγλική νεοαποικιοκρατία και η  δυτική ηγεμονία υποχωρούν, γίνεται πολύ πιο επίκαιρη και αναγκαία η ριζική αλλαγή προσανατολισμού της Ελλάδας.

Στο νέο κόσμο που διαμορφώνεται,  η Ευρασία, και πρώτα από όλα  Ρωσία και  Κίνα και στις άλλες ηπείρους μεγάλες χώρες που συναπαρτίζουν τους BRICS,   φαίνεται να παίρνουν τα ηνία στην παγκόσμια σκηνή,  να κερδίζουν έδαφος στην  παραγωγική οικονομία, και να σημειώνουν  επιτυχίες σε επιστημονικό  και  τεχνολογικό επίπεδο.

Σε αυτές τις καινούριες πραγματικότητες γίνονται ακόμα πιο επίκαιρα  και ρεαλιστικά,  τα ούτως ή άλλως αναγκαία,  αιτήματα της εξόδου της χώρας μας από την αποτυχημένη Ευρωζώνη και την παρακμάζουσα Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και  η έξοδος από το ΝΑΤΟ και η απομάκρυνση των αμερικανονατοΐκών βάσεων από την Ελλάδα.

Τέτοιες θεμελιώδεις επιλογές δεν μπορούν να προκύψουν παρά μόνο μέσα από μεγάλους αγώνες και αδιάβλητα  δημοψηφίσματα, όπου ο λαός θα εκφράσει στην κατάλληλη στιγμή,  ελεύθερα και με πλήρη ενημέρωση την βούλησή του.

*Απόσπασμα από την προγραμματική Διακήρυξη  του Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης(ΔΗ.Κ.Ε.Α)-βλέπε εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας