ΔΗ.Κ.Ε.Α: Όλοι/ες 26-Γενάρη ΕΦΕΤΕΙΟ-Λ.Αλεξάνδρας: Η ολομέλεια Αρείου-Πάγου αποφασίζει για πλειστηριασμούς!

765

Όλοι/ες και πρώτα απ’ όλα οι δανειολήπτες, ιδιαίτερα εκείνοι των οποίων έχουν «κοκκινίσει» τα δάνεια ή οι οφειλές, καλούνται σε μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών, Λεωφ. Αλεξάνδρας, την Πέμπτη 26/1 και ώρα 11 π.μ, όπου θα συγκληθεί η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

Η Ολομέλεια πρόκειται να αποφασίσει αν είναι νόμιμο ή όχι να διεξάγουν οι λεγόμενοι “services” πλειστηριασμούς ακινήτων και πρώτα απ’ όλα πρώτης κατοικίας στο όνομα των fund ή των τραπεζών.

Αυτή την ώρα ο Άρειος Πάγος οφείλει να κάνει ένα μεγάλο βήμα για να ανακόψει σε ένα σημαντικό βαθμό την βαρβαρότητα του ξεσπιτώματος φτωχών κατά κύριο λόγο οικογενειών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν μέσα στην κρίση στην πληρωμή συχνά ιδιαίτερα υπερβολικών δανειακών δόσεων.

Ο Π.Λαφαζάνης και το Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης τονίζει ότι η παρουσία όλων στη συγκέντρωση είναι απαραίτητη προκειμένου γενικότερα να διατρανώσουμε την ανάγκη να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας και να υποστηρίξουμε την πρόταση έκτακτης ανάγκης να εκχωρηθούν τα «κόκκινα» δάνεια στους δανειολήπτες σε τιμές ανάλογες εκείνων που έχουν εκχωρηθεί ή εκχωρούνται στα fund.

Η υλοποίηση μιας δίκαιης απόφασης και της εύλογης ως άνω πρότασης δεν θα είναι μόνο μια μεγάλη ανάσα για τους «κόκκινους» δανειολήπτες αλλά και για όλες τις επιχειρήσεις, την ελληνική κοινωνία, οικονομία και την ανάπτυξη.

N.Z

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας