Δεν ήταν τηλεθέαση!ήταν Δημοψήφισμα! Λαφαζάνης-Τζήμας ρεκόρ-155χιλ.προβολές σε 5-μέρες από Astra-Βόλου

1333

Το video Λαφαζάνη – Τζήμα 

Καμιά πολιτική εκπομπή στο Youtube από περιφερειακό κανάλι δεν έχει φτάσει μέσα σε πέντε μέρες σε τέτοιο αριθμό μοναδικών προβολών, 155χιλ, όσο η συζήτηση – φωτιά του Π.Λαφαζάνη με τον Σάκη Τζήμα από τον Astra – Βόλου !

Τέτοια νούμερα δεν χτυπάνε ούτε πολιτικές εκπομπές από Αθηναϊκά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας!

 

H συζήτηση σάρωσε διότι για πρώτη φορά ακούστηκαν ιδιαίτερα ανοιχτά και καθαρά αλήθειες τόσο για την στημένη καταδίκη του Π.Λαφαζάνη σε 18-μήνες φυλάκιση διότι υπερασπίστηκε μαζί με συναγωνιστές του πρώτες κατοικίες φτωχών ανθρώπων από πλειστηριασμούς όσο και για την άγρια πρωτοφανή μεθοδευμένη ληστεία τραπεζών – fund – services εναντίον σπιτιών και ακινήτων, απροστάτευτων ουσιαστικά στην αυθαιρεσία και την αρπαγή, πολιτών!

Εξευτελισμός για τα μεγάλα κανάλια των Αθηνών

Η συζήτηση Λαφαζάνη –  Τζήμα στον Astra-tv Βόλου ήταν ένα ηχηρό ράπισμα και ένας εξευτελισμός για τα «μεγάλα» κανάλια των Αθηνών τα οποία, αιχμάλωτα των τραπεζών, δεν έχουν τολμήσει μια τέτοια ελεύθερη συζήτηση με τον Παν. Λαφαζάνη για το μέγα έγκλημα των αδιαφανών και σκοτεινών πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας αλλά και ευρύτερα μικρής και μεσαίας ακίνητης περιουσίας των πολιτών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι στημένες πολιτικές συζητήσεις που οργανώνουν τα διαπλεκόμενα ανελεύθερα κανάλια των Αθηνών, παρ΄ότι σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας με τρομακτική διαφήμιση, δεν έχουν φτάσει σε θέαση εντός 5 ημερών την θέαση της ζωντανής συζήτησης Λαφαζάνη – Τζήμα στο μικρό περιφερειακό κανάλι του Βόλου.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι κανένα κανάλι, ραδιόφωνο ή μέσο ενημέρωσης της Αθηναϊκής διαπλοκής δεν ανέφερε ούτε καν την είδηση της καταδίκης του Π. Λαφαζάνη. Τόσο τρέμουν τα άθλια έργα τους και τον Παν. Λαφαζάνη;

Η ελεύθερη συζήτηση Λαφαζάνη – Τζήμα δεν ήταν μόνο κόλαφος για το κατεστημένο. Υπήρξε στην ουσία δημοψήφισμα ενάντια στην καταδίκη Λαφαζάνη και δημοψήφισμα ενάντια στους άδικους πλειστηριασμούς μέσω των οποίων θα μεταφερθούν στο εξωτερικό τα ακίνητα της χώρας, θα εκτοξευτούν στα ύψη οι τιμές τους και η υπογεννητικότητα θα φτάσει στα ύψη αφού δεν θα μπορούν να επιβιώσουν χωρίς σπίτι, με πανύψηλα ενοίκια, νέες οικογένειες.

Το σχέδιο των ατελείωτων πλειστηριασμών μαζί με όλα τ΄άλλα μέτρα, εξευτελιστικοί μισθοί, ακρίβεια στον ουρανό, γάμοι ομοφυλοφίλων και παρένθετες μητέρες, παραγωγική διάλυση  στο όνομα της κλιματικής αλλαγής, κλπ κλπ, οδηγούν, αν δεν ξεσηκωθούμε, στο τέλος του ελληνισμού και κυρίως στο τέλος μιας αθάνατης πολιτιστικής πορείας χιλιετηρίδων η οποία ήδη γίνεται μουσειακό είδος.

Σε εμάς έλαχε ο κλήρος, όχι απλώς να φυλάξουμε Θερμοπύλες αλλά να ξαναδημιουργήσουμε Σαλαμίνες και Μαραθώνες.

Υπάρχουν λύσεις.

Να διεκδικήσουμε τώρα όλοι/ες, μα όλοι και όλες να δοθούν από τα fund όλα τα κόκκινα δάνεια στους δανειολήπτες σε τιμές σαν κι αυτές που τους τα μεταβίβασαν παράνομα και πραξικοπηματικά οι τράπεζες: Στο 10% του αρχικού δανείου!!!

Στηρίχτε το νέο μέτωπο με αιχμή το «Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης» (ΔΗ.Κ.Ε.Α) που έχει επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη.

Να στηρίξουμε όλοι/ες την ΕΛΠΙΔΑ και την τιμωρία των πολιτικών της κλεψιάς, της απάτης, του ψεύδους και της υποτέλειας.

Ακούστε όσοι/ες δεν έχετε ακούσει το video Λαφαζάνη – Τζήμα και ξανακούστε το ξανά για να το θυμηθείτε όσοι/ες το είχατε ακούσει όταν πρωτο-ανέβηκε!

Το video Λαφαζάνη – Τζήμα 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας