Χολή από Μακρόν: “Υποκριτές οι Αφρικανοί που στηρίζουν Ρωσία”!

868

Το Παρίσι ξέχασε τα αποικιοκρατικά εγκλήματα Γάλλων-Βέλγων στην Αφρική, που συνεχίζονται

Αρνητικό το κλίμα για την Ευρώπη και την Δύση στην Αφρική

Ότι οι αφρικανικές χώρες είναι φιλικές προς τη Ρωσία για τον απλούστατο λόγο ότι η Μόσχα ποτέ δε συμμετείχε στις γενοκτονίες των αφρικανικών λαών από τους Ευρωπαίους αποικιοκράτες και φυσικά από την εχθρότητα που νιώθουν οι Αφρικανοί για τους Ευρωπαίους και για όλα όσα τους έκανα στο παρελθόν.

Για τους αφρικανούς η Ρωσία είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που τους μεταχείριση και με σεβασμό για περισσότερο από 100 χρόνια. Προκαλεί τουλάχιστον τον γέλωτα η δήλωση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ μακρόν, ο οποίος κατηγόρησε τους Αφρικανούς για υποκρισία γιατί στηρίζουν την Ρωσία!

Πρωτοφανής δήλωση από έναν άνθρωπο όποιος θα έπρεπε να γνωρίζει το ψυχολογικό υπόβαθρο που έχει δημιουργηθεί στην Αφρική ενάντια στους Ευρωπαίους.

Ειδικά για τους Γάλλους οι αφρικανοί νιώθουν πολύ αρνητικά συναισθήματα και παρόλα αυτά αυτοί που ξεπερνούν τους Γάλλους είναι οι Βέλγοι.

Τα εγκλήματα του βασιλιά Λεοπόλδου τα οποία διέπραξε στο Κονγκό έχουν αφήσει εποχή. Ακόμα κανείς δεν έχει υπολογίσει με ακρίβεια πόσα ήταν συνολικά τα εκατομμύρια των νεκρών από τις γενοκτονίες του Λεοπόλδου.

Πάντως για τους Αφρικανούς Βέλγοι και Γάλλοι είναι ένα και το αυτό. Καλά θα κάνει ο Εμανουέλ Μακρόν να  μην αυτοκοροϊδεύεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας