Χιλιάδες οι υποψήφιοι σε κάστινγκ για να παίξουν σε ερωτικές ταινίες!!!

1458

Η Sugarbabes.tv, η εταιρεία παραγωγής της Ίννας Ιννάκι και του Τεό, ανακοίνωσε πρόσφατα πως ψάχνει τους νέους της πρωταγωνιστές και χιλιάδες υποψήφιοι απέστειλαν βιογραφικά προκαλώντας εύλογα ερωτήματα αλλά και βαθιά ανησυχία για την οικονομική ανέχεια της κοινωνίας μας καθώς πολλοί θεωρούν πως θα βγάλουν καλά χρήματα.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία σύντομα θα βρεθεί στο Λας Βέγκας και στα AVN Awards, όπου θα διεκδικήσει το πρώτο χρυσό αγαλματίδιο για τη χώρα μας, ούσα υποψήφια σε πέντε κατηγορίες.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, λοιπόν, η Sugarbabes έκανε ένα open call, καλώντας όσους έχουν όνειρο να εργαστούν στην ερωτική βιομηχανία, να στείλουν το βιογραφικό τους.

Τι ακολούθησε; Μέσα σε 10 ημέρες η εταιρεία είχε λάβει σχεδόν δύο χιλιάδες βιογραφικά από όλη την Ελλάδα.

Η πρώτη επιλογή έγινε κι έτσι κάλεσαν όσους είχαν περάσει στον τελευταίο γύρο επιλογής να παρευρεθούν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Strip Club Musses, όπου θα τους περίμενε όλη η ομάδα της εταιρείας.

Όπως είπε ο Τεό, υπήρχαν δύο βασικά κριτήρια που θα έπρεπε να πληρούν οι υποψήφιοι:

a) να έχουν μόριο πάνω από 17 πόντους και να είναι εμφανίσιμοι, αλλά και β) να μην ντρέπονται μπροστά στις κάμερες.

Στις συνεντεύξεις τους μπροστά στην κριτική επιτροπή (η οποία αποτελούταν από τους Alex Fire, Nek Sinner, Κώστα Πετσάκια, Inked Succubus, Christy White, Sakis Dermatis), δεν ήταν λίγοι οι υποψήφιοι που δήλωσαν πως θέλουν να γίνουν ηθοποιοί ερωτικών ταινιών για τα χρήματα, ενώ άλλοι είχαν πάει απλώς για την εμπειρία.

Ανάμεσά τους υπήρχαν γιατροί, μηχανικοί, μάγειρες, σερβιτόροι, bartenders και άνθρωποι από σχεδόν κάθε επάγγελμα.

Όσον αφορά τις ηλικίες τους, υπήρχαν άτομα από 18 ετών (αναγκαστικά) μέχρι και 56 ετών!

Το «Ω καιροί, ω ήθη» που αναφώνησε ο Κικέρωνας στην δεύτερη ομιλία του εναντίον του Ρωμαίου κυβερνήτη της Σικελίας, Gaius Verres, και στην πρώτη ομιλία του εναντίον του Κατιλίνα, για να κρίνει τα ήθη της εποχής, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας