Χ.Νασράλα(ΧεζμπολάΧ)- «Αν η Κύπρος βοηθήσει το Ισραήλ, θα την χτυπήσουμε»!!!

567

Ο ηγέτης της σιιτικής Χεζμπολάχ του Λιβάνου, Χασάν Νασράλα σε σημερινές του δηλώσεις έστειλε τελεσίγραφο στην Λευκωσία την οποία προειδοποίησε ότι: «Αν βοηθήσει τον σιωνιστικό εχθρό θα θεωρηθεί μέρος του πολέμου και η αντίσταση θα την αντιμετωπίσει ως μέρος του πολέμου».

Οι δηλώσεις ήρθαν όταν ο ηγέτης της σιιτικής λιβανικής οργάνωσης μίλησε για τις στρατιωτικές προετοιμασίες του Ισραήλ αναφέροντας:

«Γνωρίζουμε ότι κάνει ασκήσεις στην περιοχή, αν όμως χρησιμοποιήσει εγκαταστάσεις της Κύπρου, όπως αεροδρόμια και λιμάνια, για να κάνει χτυπήματα εναντίον μας τότε θα χτυπήσουμε αυτές τις εγκαταστάσεις».

Διεμήνυσε ότι πουθενά στο Ισραήλ δεν θα υπήρχε ασφάλεια από τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ, κάνοντας λόγο ακόμη και για ενδεχόμενους στόχους στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Και πως θα την χτυπήσει; Αρκούν μερικοί βαλλιστικοί πύραυλοι στην Λάρνακα, που αποτελεί το «Ντουμπάι της Κύπρου», και στην Λευκωσία για να «τελειώσει» πρακτικά και η κυπριακή οικονομία καθώς το λιγότερο οποιοδήποτε ξένος υπάρχει απλά θα φύγει.

Τέλος κανείς δεν μπορεί να προεξοφλεί και τις τουρκικές αντιδράσεις καθώς Άγκυρα-Χεζμπολάχ βρίσκονται στο ίδιο πλευρό ως εχθροί πλέον του Ισραήλ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας