Αντιφάσεις της Γαλλικής Αριστεράς

1171

Κοινό μέτωπο έστησε η Γαλλική Αριστερά με τον Μακρόν στον β΄ γύρο των Γαλλικών εκλογών, για να φράξει , όπως λέει,  την επικράτηση της ακροδεξιάς Λεπέν  .

  Λανθάνει , όμως , ένα ερώτημα,  το οποίο , δυστυχώς , ούτε καν τίθεται στη δημόσια συζήτηση. 

Γιατί αυταπόδεικτα ο Μακρόν είναι ”καλύτερος” από τη Λεπέν  και λιγότερο ”δεξιός από την επικεφαλής του ”Εθνικού Συναγερμού” ;

Απ’  όσο γνωρίζω ο Μακρόν συντάσσεται εξ ίσου ”φανατικά” με τους Σιωνιστές του Ισραήλ όσο και η Λεπέν , σε αντίθεση με το Λαϊκό Μέτωπο της Αριστεράς.

Απ’ όσο γνωρίζω , επίσης , ο Μακρόν υποστηρίζεται  θερμά τον Ζελένσκι και τους Ουκρανοναζί του Κιέβου , ενώ η Λεπέν τηρεί απέναντι στην Ουκρανία αποστάσεις , πραγματικές ή μη , κάτι το οποίο  γρήγορα θα αποδειχθεί. 

Ζήτημα επίσης είναι , αν πάρουμε υπόψη τον στυγνό δολοφονικό  αυταρχισμό που επέδειξε η κυβέρνηση Μακρόν απέναντι στα ”κίτρινα γιλέκα” και όχι μόνο, αν η Λεπέν θα αποδειχθεί πολύ χειρότερη σε μεθόδους αστυνομικής βίας και πολιτικών διώξεων έναντι του ”κεντρώου” Μακρόν .

Υπάρχουν και άλλα που θα μπορούσαν να προστεθούν  ειδικά για την ”σοσιαλιστική” συνιστώσα του Αριστερού Μετώπου  , η οποία , τουλάχιστον ηγετικά , είναι πιο ένθερμη προς την Ουκρανία από τους πιο ζηλωτές του Ζελένσκι στην Ευρώπη. 

Μήπως , λοιπόν , υπάρχουν κάποια αγκάθια στα παπούτσια της Αριστεράς τα οποία την εμποδίζουν να τρέξει τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσε ;

Λέμε μήπως ;

ΥΓ Όλα τούτα δεν εμποδίζουν τους Λεπενιστές της Γαλλίας αλλά και αρκετούς από  χώρο του Μακρόν να ”στολίζουν΄΄ τον Μελανσόν  με κάθε μορφής ύβρεις και κοσμητικά επίθετα .

  Κ.Μ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας