Αναπτύχθηκαν στο Μπάκχμουτ οι πρώτοι ρώσοι έφεδροι-Έρχεται και ο κύριος όγκος

3342

H Mόσχα θέλει να «ασφαλίσει» τις περιοχές που επέλεξαν να ενταχθούν στην Ρωσική Ομοσπονδία

Αναπτύχθηκαν οι πρώτοι Ρώσοι έφεδροι, στο μέτωπο του Μπάκχμουτ στο Ντονέτσκ και στις περιφέρειες του Λουγκάνσκ και του Χαρκόβου ενώ ο κύριος όγκος των εφέδρων θα φτάσει στο ουκρανικό μέτωπο τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι επίστρατοι οι οποίοι έχουν φτάσει ήδη στην πρώτη γραμμή είναι άνδρες που έχουν ήδη υπηρετούν ως επαγγελματίες στις εφεδρείες του ρωσικού Στρατού και δεν χρειάζονται επανεκπαίδευση όπως θέλουν να πιστεύουν τα δυτικά ΜΜΕ.

Οι επίστρατοι που στρατολογούνται αυτή την στιγμή στην Ρωσία, απλά θα πάρουν την θέση των εφέδρων πρώτης γραμμής στα μετόπισθεν στην ρωσική επικράτεια για λόγους εθνικής ασφαλείας.

Δηλαδή θα καλύψουν τα κενά. Αυτό σημαίνει πως οι 300.000 στρατιώτες που θα αναπτυχτούν στο ουκρανικό μέτωπο θα είναι εκπαιδευμένοι και έτοιμοι για ένοπλη σύρραξη.

Παρομοίως προωθούνται έφεδροι και στο μέτωπο της Λίμαν καθώς η ρωσική φρουρά της πόλης δέχεται τρομακτική πίεση από τις δυνάμεις του Κιέβου.

Ήδη υπάρχουν αναφορές για εμπλοκή των Ρώσων εφέδρων στις μάχες του Μπάκχμουτ. Οι Ρώσοι θα εντείνουν τις επιθετικές του προσπάθειες τις επόμενες ημέρες για να καταλάβουν την πόλη.

Αυτή την στιγμή οι Ρώσοι έχουν κατορθώσει να «πατήσουν» στις ανατολικές συνοικίες του Μπάκχμουτ και όταν συγκεντρώσουν τις απαραίτητες δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν έφοδο για την πλήρη κατάληψη της πόλης.

Οι σειρές των εφέδρων προωθούνται με ταχείς ρυθμούς στο ουκρανικό μέτωπο και οι Ρώσοι Ορθόδοξοι ιερείς τους δίνουν εικόνες Αγίων για φυλαχτά.

Η στρατολόγηση έχει γίνει από όλες τις περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας όπως και από την σιβηρική Γιακουτία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας