Αμερικανός γερουσιαστής προς CEO Μoderna-«Λες ψέματα μειώνεις αύξηση μυοκαρδίτιδας από εμβόλια»

534

Ο Αμερικανός Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Rand Paul είπε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Moderna, Stephane Bancel, ότι η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση σχετικά με την αύξηση στις ανεπιθύμητες ενέργειες μυοκαρδίτιδας και το πόσο επικίνδυνη είναι δεν ήταν αληθής.

Ο ισχυρός άνδρας της φαρμακευτικής εταιρείας, επιχείρησε να υποβαθμίσει το ποσοστό αύξησης της μυοκαρδίτιδας αλλά και τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει για την υγεία των πολιτών σε σχέση με τον ίδιο τον Covid-19.

Κατά τη διάρκεια ακρόασης της Επιτροπής της Γερουσίας σχετικά με τον Covid- 19, ο Rand Paul «στρίμωξε» τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Moderna και τον ανάγκασε να υποπέσει σε αναληθείς δηλώσεις.

«Υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδας σε αγόρια 16 έως 24 ετών μετά τον εμβολιασμό τους», ρώτησε ο Paul με τον CEO της Moderna να το αρνείται αλλά ο ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής βασιζόμενος στα επίσημα στοιχεία τον διέψευσε.

«Το CDC ουσιαστικά έδειξε ότι, υπάρχουν λιγότερα (άτομα) με μυοκαρδίτιδα, από άτομα που έχουν μολυνθεί από κόβιντ».

«Λέτε ότι στα αγόρια ηλικίας  15 με 24 χρονών, τα οποία έχουν εμβολιαστεί για τον COVID, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας είναι μικρότερος από τους ανθρώπους που παθαίνουν την ασθένεια;», ρωτάει ξανά ο Paul.

«Αυτό έχω καταλάβει», ισχυρίζεται ο Bancel.

«Αυτό δεν είναι αλήθεια», λέει ο Paul.

Μάλιστα ο γερουσιαστής είπε ότι: «Μίλησα με τον πρόεδρο της εταιρείας σας μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και μου παραδέχτηκε σε ιδιωτική συζήτηση ότι ναι υπάρχει ένα αυξημένο ρίσκο μυοκαρδίτιδας. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να το πείτε δημοσίως είναι πάρα πολύ ενοχλητικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας