Αιφνιδιαστική ρωσική επίθεση στην Οδησσό: Πακέτο COMAO εξαπέλυσε πυραύλους cruise

753
Πακέτο COMAO εξαπέλυσε πυραύλους

Η Οδησσός έχει σχεδόν αποκλεισθεί από την υπόλοιπη Ουκρανία

Σε νέα επίθεση κατά της Οδησσού προχώρησαν σήμερα οι ρωσικές δυνάμεις. Αυτή τη φορά η Αεροπορία ανέλαβε να πραγματοποιήσει τις επιθέσεις σε αντίθεση με το Ναυτικό που είχε εξαπολύσει την πρώτη επίθεση.

Όπως ανέφερε ο Yuriy Ihnat εκπρόσωπος της ουκρανικής Αεροπορίας αεροσκάφη Su-35 και Su-30 εξαπέλυσαν 13 βλήματα cruise κατά στόχων στην Οηδησσό. Τα ρωσικά αεροσκάφη πετούσαν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

Βέβαια ο Ουκρανός εκπρόσωπος  κάπου πρέπει να τα μπέρδεψε καθώς ανάμεσα στα αεροσκάφη που εξαπέλυσαν τις επιθέσεις αναφέρει και αεροσκάφη Su-22 τα οποία όμως έχουν προ πολλού αποσυρθεί από την ρωσική Αεροπορία, ενώ αναφέρει και ένα τύπο Μ-30 για τον οποίο δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία.

Η επίθεση πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από την Ρωσία.

Τα αποτελέσματα της ρωσικής επίθεσης στην Οδησσό

Είναι άγνωστο τι ακριβώς στόχοι κτυπήθηκαν, αλλά το πιθανότερο είναι να πρόκειται για αποθήκες πυρομαχικών και δη ρουκετών για τα συστήματα ΠΕΠ HIMARS ως απάντηση σε επιθέσεις που πραγματοποίησαν εχθές οι Ουκρανοί κατά ρωσικών στόχων.

Υπενθυμίζεται ότι μαζικές πυραυλικές επιθέσεις εξαπέλυσαν κατά διάρκεια της νύχτας οι Ρώσοι στο Χάρκοβο όπου και καταστράφηκαν αποθήκες οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών και δεξαμενές καυσίμων, ενώ οι Ουκρανοί με βολές HIMARS κατέστρεψαν ρωσικά συστήματα S-300.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας