Καμία απαγόρευση ή καταστολή δεν μπορεί να σταματήσει την αλληλεγγύη και τον αγώνα των λαών κατά του ιμπεριαλισμού!
- Η εκδήλωση συμπαράστασης στο Ιράν, την οποία απαγόρεψε ο Δήμαρχος Αθήνας Χ. Δούκας κατ’ εντολήν των πρεσβειών των ΗΠΑ και του σιωνιστικού μορφώματος, θα γίνει τελικά σήμερα, Δευτέρα 2/2/26 στις 18:00 στο ξενοδοχείο Stanley, Οδυσσέως 1, πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα.
———–
Θα μιλήσουν:
Ο κ. Μαλέκ Χοσεΐν Γκιβζάντ, πρέσβης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Αθήνα.
Ο Δρ. Ευάγγελος Βενέτης, διεθνολόγος με ειδίκευση σε θέματα Ισλάμ και Ιράν
Ο Δρ. Δημήτρης Πατέλης, Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, Παγκόσμια Αντιιμπεριαλιστική Πλατφόρμα
Ο κ. Στέλιος Ελληνιάδης, Δημοσιογράφος
Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Επιτετραμμένος Πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα
Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις συμμετεχόντων και συζήτηση.
———— - Όποιος από τους παριστάμενους έχει τη δυνατότητα να κάνει live streaming (μέσω facebook, youtube ή άλλης πλατφόρμας), καλό θα είναι να το κάνει, για να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι δε μπορούν να συμμετέχουν. Παρακαλούμε να μας στείλει σύνδεσμο για να τον αναρτήσουμε εδώ.
- Παρακαλούμε να το κοινοποιήσετε μαζικά !!!
- Θα υπάρξει επαγγελματική βιντεοσκόπηση. Όποιος δε μπορέσει να παρευρεθεί, θα μπορέσει να πακολουθήσει την εκδήλωση διαδικτυακά τις επόμενες μέρες, μόλις αναρτηθεί (θα κοινοποιηθεί σύνδεσμος εδώ).












































