Εκτός ορίων ανάρτηση Υπουργού του Ισραήλ αφιερωμένη στον Ερντογάν με τη σορό του Σινουάρ

209
Γισραέλ Κάτζ
Ο πολιτικός επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης με την ψευδεπίγραφη ονομασία "Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ"

Ο υπουργός “άμυνας” του σιωνιστικού μορφώματος, Γισραέλ Κατζ, ανάρτησε στο X μήνυμα προς τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν.

Δεν περιμένει κανείς από νεοναζί δολοφόνους να σέβονται τους νεκρούς, παρ’ όλα αυτά η ανάρτηση δεν παύει να εκπλήσσει με τη βιαιότητά της.

Η ανάρτηση, που έκανε στην πλατφόρμα X δημοσίευσε τη φωτογραφία του δολοφονημένου ηγέτη της Χαμάς γράφοντας: «Πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας, Σινουάρ».

 

Ο Ερντογάν, που δημαγωγεί ανέξοδα εκφράζοντας λεκτικά υποστήριξη προς την Παλαιστίνη, έχει κατηγορηθεί από τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας του ότι στην πράξη συνεχίζει να υποστηρίζει το μόρφωμα παρέχοντάς του πετρέλαιο.

Η έμπρακτη υποστήριξη όμως δεν αρκεί στους σιωνιστές εγκληματίες. Απαιτούν πλήρη υποταγή, χωρίς προσχήματα, από τους συμμάχους τους.

Το μένος των σιωνιστών εξηγείται από το ότι διανύουν τη μεγαλύτερη υπαρξιακή κρίση της αιμοσταγούς Ιστορίας τους. Μετά από ένα χρόνο ανείπωτων εγκλημάτων που έχει στρέψει τους λαούς όλου του κόσμου εναντίον τους και έχει υποχρεώσει ακόμη και τους πλέον στενούς συμμάχους τους, όπως την κυβέρνηση των ΗΠΑ, να παριστάνουν ότι κρατούν αποστάσεις, δεν έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν κανέναν από τους στόχους των εγκληματικών τους επιχειρήσεων. Οι αιχμάλωτοι πολέμου (που ψευδεπίγραφα χαρακτηρίζονται “όμηροι” από τα μέσα μαζικής παραπλάνησης παραμένουν αιχμάλωτοι, η Χαμάς συνεχίζει να τους πλήττει καθημερινά από τη Γάζα, στο Λίβανο οδεύουν ολοταχώς προς την τρίτη στρατιωτική ήττα από τη Χεζμπολλάχ και έχουν καταφέρει να μπλέξουν και με το Ιράν, ενώ το λιμάνι της Όμμ αλ Ράσρας (“Εϊλάτ”) στα νότια της κατεχόμενης Παλαιστίνης έχει πρακτικά πάψει να λειτουργεί λόγω του αποκλεισμού από τους Ανσάρ Άλλαχ της Υεμένης, η Χάιφα στα βόρεια των κατεχομένων εδαφών (που είναι το δεύτερο λιμάνι) πλήττεται καθημερινά από τη Χεζμπολλάχ που έχει προειδοποιήσει ότι θα την κάνει “σαν την Κιριάτ Σμόνα” (πόλη κοντά στα σύνορα με το Λίβανο που μετά την εμπλοκή της Χεζμπολλάχ προς υποστήριξη των Παλαιστινίων έχει ερημώσει, οι έποικοι που διέμεναν την έχουν εγκαταλείψει ενώ σε μεγάλο βαθμό έχει ισοπεδωθεί από τα καθημερινά πλήγματα).

Δεν είναι να απορεί κανείς που οι εγκληματίες βγάζουν το μένος τους ενάντια στους νεκρούς. Το να αποκαλεί όμως βιαστή τον μάρτυρα Σινουάρ ένας από τους ηγέτες ενός “έθνους” βιαστών ξεπερνάει τα όρια του θράσους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας