Η χυδαία υποκρισία της Δύσης απέναντι στους Σιωνιστές δολοφόνους

229

«Τρομοκρατημένος από τις εικόνες ενός σχολείου της Γάζα που χρησιμοποιείτο ως καταφύγιο, το οποίο επλήγη από ένα ισραηλινό πλήγμα, που προκάλεσε δεκάδες θύματα μεταξύ των Παλαιστινίων. Τουλάχιστον 10 σχολεία έχουν στοχοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτές τις σφαγές», έγραψε ο Μπορέλ στο Χ.

“Εδώ και εβδομάδες, σχολικά κτίρια στοχοθετούνται επανειλημμένα, με έναν αφόρητο αριθμό θυμάτων μεταξύ των αμάχων”, επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας σε ένα δελτίο τύπου, υπενθυμίζοντας πως “ο σεβασμός του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου είναι επιβεβλημένος από το Ισραήλ”.

Στα εύκολα λόγια, οι Ευρωπαίοι ηγέτες και αξιωματούχοι , υποκριτικά  καταδικάζουν , συστήνουν , δείχνουν δυσαρέσκεια, αλλά με…..μέτρο για να μην δυσαρεστήσουν τα αφεντικά σε Τελ Αβίβ και Ουάσιγκτον.

Μια θρασύδειλη συμμορία στυγνών δολοφόνων, που από ψηλά , εκ του ασφαλούς , χτυπάνε σχολεία, νηπιαγωγεία , παιδικούς σταθμούς , νοσοκομεία , βρεφοκομεία , καταυλισμούς προσφύγων. Στις φυλακές βασανίζουν και βιάζουν κρατούμενους, με ΕΓΚΡΙΣΗ( 47%-43%) των πολιτών!!!
Έχει γίνει χόμπι και διασκέδαση πλέον για τα ανθρωπόμορφα τέρατα και σίγουρα έχοντας την ανοχή ή ακόμα και την στήριξη ενός ανήθικου και πορωμένου κόσμου της Δύσης.
Αλλά στην…ανθρωπιστική και φιλελεύθερη Δύση, δεν πρόκειται φυσικά να προβούν σε κυρώσεις απέναντι στο κράτος ”μαζικό δολοφόνο”. Οι κυρώσεις αφορούν μόνο στη Ρωσία και σε όσους στέκονται απέναντι στο αφήγημα του μονοπολικού κόσμου, του αμερικανο-βρετανικο-νατοιϊκού ιμπεριαλισμού , στη δυτική δικτατορική νεοφεουδαρχία.
Υπάρχουν άραγε κοινωνικές δυνάμεις , γιατί οι πολιτικές έχουν απογοητεύσει πλήρως τους πολίτες , να αναλάβουν δράσεις και να γίνουν φραγμός στα νέα σχεδιαζόμενα εγκλήματα  της σκοτεινής αυτοκρατορίας ;
Περικλής Δανόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας