Λαφαζάνης στη Vergina-TV-Η Ρωσία “εκτελεί” τη “Γαλάζια Πατρίδα” του Ερντογάν(βίντεο)

1538
λαφαζάνης

 

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε σήμερα, Σάββατο, στην τηλεόραση της Vergina και στην εκπομπή του “ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ“, η οποία μεταδίδεται, πλέον, κάθε Σάββατο 7-8 μ.μ και επαναλαμβάνεται κάθε Κυριακή επίσης 7-8 μ.μ.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε ως προδοτική την στάση της κυβέρνησης να θεωρεί ως “κόκκινη γραμμή” της χώρας τα 6 ν.μ, απεμπολώντας έτσι εθνική κυριαρχία και εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι αν υπήρχε πραγματική αντιπολίτευση στην χώρα, θα έπρεπε, παρά την κρίση που διανύουμε, να υποβάλλει πρόταση μομφής στην κυβέρνηση διεκδικώντας να αποδοκιμαστεί αυτή η μειοδοτική στάση και θέση εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε , επίσης, αναλυτικά για την ξεκάθαρη θέση που δημοσιοποίησε η Ρωσία, με την οποία αναγνωρίζεται στην Ελλάδα το δικαίωμα, χωρίς αστερίσκους και επιφυλάξεις, της επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων έως τα 12 ν.μ στο Αιγαίο., θέση που αν αξιοποιηθεί από την Ελλάδα, βάζει φουρνέλο στα σχέδια του Ερντογάν της “Γαλάζιας Πατρίδας“.

Τέλος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε εκ νέου για το νέο ριζοσπαστικό πολιτικό φορέα που σχεδιάζει συλλογικά με εκατοντάδες φιλους-ες  και συναγωνιστές-τριες του και ο οποίος θα εκφράσει την ανάγκη εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης και οικονομικής -παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας με όρους βαθιάς δημοκρατίας και πραγματικής κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η εκπομπή προβάλλεται ζωντανά:

1) Θεσσαλονίκη μέσω DIGEA – ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV
2) Cosmote Tv  – ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV (κανάλι 655)
3) Στο Web Tv του καναλιού:  https://verginanews.gr/web-tv-2/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας