Όχι άλλα πλημμελήματα…όχι άλλους Ψινάκιδες και χαριτόβρυτες κυρίες

1145
διαλόγου

 

Σε όλους αυτούς που προσπαθούν να δώσουν συγχωροχάρτι σήμερα στους υπεύθυνους της καταστροφής  υποστηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα αυτή την τραγική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και όλοι ζήσαμε στην Αττική με τις πλημμύρες και τις φωτιές και με τους δεκάδες νεκρούς, πρέπει να τους δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση . Πρέπει να ειπωθεί χωρίς κανένα δισταγμό ότι υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες που εντοπίζονται στο σάπιο δικομματικό σύστημα του χθες με την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ  με τις πολεοδομικές μαϊμουδιές και τις πελατειακές σχέσεις αλλά και την σημερινή διαχείριση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πήρε κανένα μέτρο, δεν έκανε σχεδόν τίποτα για να κλείσουν οι πληγές του χθες που οδήγησαν συμπολίτες μας στον θάνατο.

Καμιά λογική τυμβωρυχίας η κρεμάλας για κανέναν και φυσικά καμιά εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων. Δεν είναι όμως δυνατόν να πάει για κακούργημα η καθαρίστρια με το παραποιημένο απολυτήριο δημοτικού και οι “επιφανείς” της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκηση να περνάνε στο άψαλτο με ένα απλό πλημμέλημα γιατί έτσι το ορίζει ο νόμος. Δεν μπορεί οι διάφοροι ” ανεύθυνο-υπεύθυνοι να φυτρώνουν σ΄ αυτή την χώρα σαν το μαϊντανό και να ευδοκιμούν και όσοι αγωνίζονται για την υπεράσπιση από τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας του κάθε μεροκαματιάρη να περνούν από τις ασφάλειες και να κατηγορούνται σαν άκρως επικίνδυνοι για “το δημοκρατικό μας πολίτευμα” !!!.

Όσο για τα άλλα που λέγονται από ορισμένους πολιτικά καιροσκόπους ή ακόμα και αφελείς πρέπει να το χωνέψουν καλά ότι ο κόσμος της αριστεράς ο κόσμος της εργασίας και του μόχθου στο σύνολό του θα αντιπαλέψει με πάθος και θα σμπαραλιάσει την δεξιά σαπίλα της Ν.Δ αλλά και την δεξιά πολιτική που προωθεί ο Τσίπρας και η πασοκοπαρέα του μαζί με τα ρετάλια της δεξιάς που έχει στις γραμμές του. Είναι θέμα ζωής για όλους μας χωρίς καμιά εξαίρεση.

Όχι άλλη Μάντρα όχι άλλο Μάτι και να μην ξεχνάμε και τις βιβλικές καταστροφές από τις φωτιές και τις πλημμύρες των περασμένων δεκαετιών σε όλη την Ελλάδα.

Σε λίγους μήνες θα έχουμε δημοτικές εκλογές ας σκεφτούμε λίγο ότι δεν επιτρέπετε να έχουμε και πάλι  άλλους  Ψηνάκιδες  που θα μας οδηγήσουν και πάλι σε απλά πλημμελήματα…. Και δεκάδες νεκρούς.

   *Βασ.  Πριμικηρης Π.Σ  ΛΑΕ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας