Όταν τα όπλα δεν έχουν τιμή

1437

Ώστε για την “τιμή των όπλων” οι κινητοποιήσεις κατά του Ομπάμα και του αμερικάνικού ιμπεριαλισμού σύμφωνα με τον “αυτόπτη” (ψευδό) μάρτυρα” της ΕΦ.ΣΥΝ (16/11), οι οποίες τους μόνους που συγκίνησαν για συμμετοχή, κατά την επιτόπου μαρτυρία του, είναι τον “σκληρό πυρήνα της οργανωμένης Αριστεράς”.
Προσπάθησε, μάλιστα, να αιτιολογήσει την “σκληροπυρηνική” και μόνο συμμετοχή, λέγοντας διάφορα κοινότυπα και μια “κεραμίδα” για τον “προοδευτικότερο” όλων, σχεδόν, των σημερινών ηγετών Δύσης και Ανατολής (βλέπετε, αυτό είναι το μέτρο!) Μπάρακ Ομπάμα (κάτι ξέρουν γι αυτόν τα εκατομμύρια πρόσφυγες και θύματα των πολέμων του!).
Ξέχασε, όμως, μια λεπτομέρεια στην εκτίμηση του για τη συμμετοχή: τις “χουντικές” τρομοκρατικές απαγορεύσεις, τους κλειστούς δρόμους και τους κλειστούς σταθμούς του μετρό σε μια Αθήνα φοβισμένη, λες και πλάκωσαν κατοχικά στρατεύματα. Μια Αθήνα που έμοιαζε με έρημη – ακατοίκητη πόλη, για χάρη της “ασφάλειας” του “προοδευτικότερου” ηγέτη Ανατολής και Δύσης.
Ο αυτόπτης μάρτυς μέτρησε επίσης την σφοδρότητα των συγκρούσεων με τα ΜΑΤ των διαφόρων μπλοκ, λες και δεν έχει να κάνει με ανθρώπους και μάλιστα νέους, ειρηνικούς και άοπλους, των οποίων η αγωνιστικότητα μετριέται μόνο με την παρουσία τους και την καρδιά τους και όχι με τα πόσα δακρυγόνα θα αναπνεύσουν μέχρι “θανάτου” από φρικτά σιδερόφρακτα σώματα έτοιμα να τσακίσουν όποιους θέλουν να παραβιάσουν την άθλια τάξη που τους διατάσσουν να επιβάλλουν.
Φυσικά, όλο το “στόρυ” είχε ένα “σκληρό αμετάθετο πυρήνα”: την χολή σε βάρος της ΛΑ.Ε. για ευνόητους και πασιφανείς λόγους, οι οποίοι δύσκολα διαφεύγουν από τους εμβριθείς αναγνώστες.
Και ασφαλώς υπάρχουν τέτοιοι ακόμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας