Όταν ο Κοτζιάς, στα νεοψυχροπολεμικά χνάρια των ΗΠΑ, ανακαλύπτει…ρώσικο δάχτυλο!

1446

Η σφοδρή αντιπαράθεση με θεμιτά και αθέμιτα μέσα Πάνου Καμμένου και Νίκου Κοτζιά για πολλά θέματα αλλά και για τις διαδικασίες ανάθεσης της έκδοσης visa σε συγκεκριμένη εταιρεία, δεν έχει κατ’ ανάγκη “καλό” και “κακό”. Και οι δυο είναι πολιτικά χείριστη.

Αν γράφουμε αυτό το σχόλιο είναι μόνο και μόνο για ένα λόγο διότι ο Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να αντικρούσει τις περί σκανδάλου αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου καταφεύγει στα πιο σκοτεινά επιχειρήματα, σκοτεινών εποχών, τα οποία αναβιώνουν στις μέρες μας οι πιο αντιδραστικοί κύκλοι των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοτζιάς σχεδόν ευθέως ανακαλύπτει δάχτυλο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στο χακάρισμα συγκεκριμένων εγγράφων που “στοιχειωθετούν” τις κατηγορίες σε βάρος του.

Ο παλιός γνωστός σοβιετικός δάχτυλος της παλιάς αντισοβιετικής εποχής, έχει μετατραπεί τώρα στο… ρωσικό δάχτυλο του νέου ψυχρού αντιρωσικού πολέμου, που στήνουν οι πιο μισαλλόδοξοι δυτικοί κύκλοι. Είναι θλιβερό ότι ο Νίκος Κοτζιάς μετατρέπεται με τόση ευκολία σε όχημα γι’ αυτό το αντιρωσικό κλίμα, το οποίο βεβαίως του παρέχει απλόχερα την αμερικανική “προστασία” και ομπρέλα, την οποία ομπρέλα εξυπηρέτησε άριστα και με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται, δυστυχώς, η ρήση πως ο κατήφορος όταν υπάρξει συνήθως δεν έχει τέλος…..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας