Όλο το ελληνικό κατεστημένο, ξεπουλημένο στις ΗΠΑ, εκστρατεύει κατά της Ρωσίας

1818
ΕΣΣΔ

Ο Νίκος Κοτζιάς, ακολουθώντας μια πολιτική αστόχαστης επίθεσης στη Ρωσία και ακόμα χειρότερα ρήξης των σχέσεων μαζί της, κατάφερε να αναγορευτεί σε ήρωα της άγριας Δύσης και ειδικά των πλέον επιθετικών και αντιρώσικων κύκλων των ΗΠΑ.

Δεν πάει πίσω, φυσικά και όλο το μεγαλοαστικό ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, το οποίο, ξεπουλημένο μέχρι μυελού οστέων στις ΗΠΑ, έχει ταχθεί σύσσωμο με την νεοψυχροπολεμική στρατηγική Τσίπρα-Κοτζιά κατά της Ρωσίας.

Όσοι ακόμα στην Ελλάδα πιστεύουν ότι υπάρχει η παραμικρή διαφορά ανάμεσα  στις πολιτικές δυνάμεις του κατεστημένου, πλην της καρέκλας, είναι τουλάχιστον αφελείς για να μην πούμε τίποτα το χειρότερο.

Όλα τα μνημονιακά κόμματα και οι ακροδεξιές αποφύσεις τους, ανεξάρτητα από λεκτικά σχήματα, είναι ως μια γροθιά ενωμένα στην υπεράσπιση της αποικιοποίησης της Ελλάδας και της καταλήστευσης του ελληνικού λαού. Και όσο πιο ενωμένα είναι στην πολιτική και στρατηγική τους, τόσο πιο θορυβωδώς τσακώνονται και εκμαυλίζουν τα πάντα στην παρακμιακή πολιτική ζωή της χώρας.

Μάλιστα, οι πιο ακροδεξιές δυνάμεις, παρά τις λεκτικές διαφοροποιήσεις τους, όπου ανέλαβαν ευθύνες, απεδείχθησαν πολύ πιο ξενόδουλες και πολύ περισσότερο υποτακτικές στις επιλογές τους, απέναντι στα μεγάλα εγχώρια και ξένα συμφέροντα.

Η μόνη, ίσως, διαφορά τους ήταν ο κατά καιρούς τυχοδιωκτισμός τους.

Υ.Γ.1: Είναι θλιβερό το θέαμα του ΚΚΕ αλλά και άλλων αριστερών δυνάμεων, οι οποίες στο όνομα των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων, τηρούν σιγή ιχθύος απέναντι στην αντιρώσικη επιχείρηση της κυβέρνησης Τσίπρα- Κοτζιά.

Έτσι, το μόνο που ενισχύεται είναι η αμερικάνικη ιμπεριαλιστική επικυριαρχία σε βάρος της χώρας

Υ.Γ.2: Όταν κάνουμε αυτές τις διαπιστώσεις καθόλου δεν σημαίνει ότι υποστηρίζουμε τα ρώσικα συμφέροντα ή και εξωραϊζουμε την πολιτική στην σημερινή καπιταλιστική Ρωσία. Αντίθετα, υποστηρίζοντας τις καλές σχέσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία, δεν το κάνουμε για να στηρίξουμε οποιαδήποτε ρώσικη πολιτική αλλά αποκλειστικά και μόνο τα πιο ζωτικά και θεμελιώδη συμφέροντα της χώρας μας, τα οποία εξυπηρετούνται από την αξιοποίηση στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό  όλων εκείνων των παραμέτρων που μπορούν να βοηθήσουν στην αποτίναξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισιτκού ζυγού στην χώρα μας , την εθνική  ανεξαρτησία και την πρόοδο της.

Ν.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας