Όλοι/ες την Πέμπτη 28/6 στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως) στις 9 π.μ., ενόψει της έκδοσης απόφασης για την Ηριάννα και τον Περικλή

1576
Ηριάννα

Την Πέμπτη 28/6/18, στις 9 π.μ., εκδίδεται η απόφαση του Εφετείου που θα κρίνει την τύχη της Ηριάννας και του Περικλή. Οι δύο νέοι συνεχίζουν να βρίσκονται στη φυλακή, εκτίωντας ποινή 13 ετών που τους επέβαλε το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, ως υποτιθέμενα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, χωρίς κανένα πραγματικό αποδεικτικό στοιχείο.

Την ίδια ώρα, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, μέλη ναζιστικών οργανώσεων στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν ολόκληρα οπλοστάσια και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης που κάλεσε τον στρατό σε πραξικόπημα, κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Στα πρόσωπα της Ηριάννας και του Περικλή συμπυκνώνεται η ποινικοποίηση των προσωπικών σχέσεων και η δικαστική αυθαιρεσία, που τροφοδοτείται από την εμμονή της κυβέρνησης να διατηρεί σε ισχύ (και να επιχειρεί μάλιστα να διευρύνει) το νόμο – έκτρωμα 187Α του Ποινικού Κώδικα (τρομονόμος).

Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί την πλήρη αθώωση και την άμεση αποφυλάκισή τους. Θα είμαστε αύριο στο Εφετείο, μαζί με το κίνημα αλληλεγγύης, για να τα απαιτήσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας