Όλοι/-ες Τετάρτη 8/5 12:00 Ακαδημίας-Ζωοδ. Πηγής για αποτροπή πλειστηριασμών α’ κατοικίας

1245
ακαδημίας

 

 Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που τάζει προεκλογικά λαγούς με πετραχήλια, «βγάζει στο σφυρί» μόνο αυτήν την εβδομάδα 40 πρώτες κατοικίες – δώρο στις τράπεζες και τα κερδοσκοπικά funds

Η κυβέρνηση, μετά το νέο θεσμικό πλαίσιο για τα κόκκινα δάνεια, το οποίο, γίνεται ακόμη χειρότερο συναινετικά και ουσιαστικά οδηγεί στην αρπαγή λαϊκών περιουσιών χιλιάδων οικογενειών, συνεχίζει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Μόνο αυτήν την εβδομάδα, έχουν προγραμματιστεί 974 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και 40 πρώτες κατοικίες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, τάζει λαγούς με πετραχήλια στον ελληνικό λαό με μοναδικό στόχο τον εκλογικό του εγκλωβισμό στο μνημονιακό πολιτικό κατεστημένο και για λόγους ψηφοθηρίας, ενώ στην πραγματικότητα συνεχίζει ακάθεκτη να εφαρμόζει το μνημονιακό νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα στο οποίο ομνύει και ετοιμάζεται να πετάξει 40 οικογένειες στον δρόμο, εκπλειστηριάζοντας τις πρώτες κατοικίες τους.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι για το 2019, έχουν προγραμματιστεί 76.000 πλειστηριασμοί.

Αγωνιζόμαστε για να τους σταματήσουμε.

Αγωνιζόμαστε για να αποτρέψουμε την αρπαγή πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών.

Και αυτήν την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, δίνουμε ξανά ραντεβού στη συμβολή των οδών Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής, στις 12:00 μ.μ., για να αποτρέψουμε πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών.

Δεν μας εξαπατούν με ψέματα, δεν μας τρομοκρατούν με διώξεις.

Απαιτούμε: 

– Να σταματήσουν οι διώξεις των αγωνιστών.

– Να προστατευτεί η πρώτη κατοικία και η λαϊκή περιουσία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας